Fotbal intern

Galerie foto. Contra, întâlnire cu Mangia în Antalya. Ce i-a transmis

Selecţionerul Cosmin Contra urmăreşte echipele româneşti din Antalya. S-a întâlnit cu Devis Mangia, antrenor la CS Universitatea Craiova.
10.01.2018 | 11:26
Galerie foto. Contra, întâlnire cu Mangia în Antalya. Ce i-a transmis

FANATIK.RO este în Antalya, acolo unde cele mai importante echipe din Liga 1 şi-au început pregătirea pentru partea a doua a sezonului. Selecţionerul Cosmin Contra este şi el în Turcia, unde încearcă să găsească soluţii pentru Liga Naţiunilor, competiţie care va începe în septembrie.

Miercuri dimineaţă, Cosmin Contra a mers la un antrenament al CS Universitatea Craiova. S-a îmbrăţişat cu Devis Mangia, apoi a urmărit şedinţa de pregătire. Alexandru Băluţă şi Alexandru Mitriţă sunt oamenii pe care selecţionerul i-a urmărit cu cel mai mare interes. Vezi imagini în galeria foto.

Prezenţa lui Contra i-a mobilizat serios pe jucătorii oltenilor. Nu a fost timp pentru glume şi zâmbete la şedinţa de pregătire. Fotbaliştii lui Mangia au fost foarte serioşi şi nu s-au menajat deloc, spre încântarea selecţionerului.

“Mangia este un băiat extraordinar, un mare bine care s-a întâmplat fotbalului românesc. Se vede şi în rezultatele Craiovei”, a declarat Cosmin Contra la finalul antrenamentului susţinut de Mangia.

În Antalya, CSU Craiova va disputa patru partide amicale: cu Meppen, Lechia Gdansk, Zaglebie Lubin şi Ludogoreţ Razgrad. Cosmin Contra va merge astăzi şi la antrenamentul FCSB, echipă care se află tot în Antalya. Şi FANATIK.RO va fi acolo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri