Nu vrea să piardă naţionala după transfer! Ce îi transmite lui Contra

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
12/01/2018, 10:28
Nu vrea să piardă naţionala după transfer! Ce îi transmite lui Contra

Deşi a ajuns să se lupte pentru evitarea retrogradării, Anton consideră că a făcut un pas înainte, în condiţiile în care campionatul din Rusia este peste nivelul Ligii 1. Tocmai din acest motiv, fostul dinamovist crede că porţile la echipa naţională vor rămâne deschise.

“Echipa naţională este un obeictiv pentru mine, îmi doresc să devin un jucător constant al naţionalei. Ţine de mine. Ideea este să mă adaptez aici, să am evoluţii bune, constante, să joc meci de meci şi eu cred că Mister are ochii deschişi şi pentru mine”, a spus Anton pentru Telekom Sport.

Paul Anton a semnat în această iarnă cu Anji Mahacikala, după ce formaţia rusă le-a achitat celor de la Dinamo 300.000 de euro. Anton are două selecţii la echipa naţională. A fost chemat şi de Contra, dar nu a fost folosit.

Anton a vorbit şi despre transferul său în Rusia:“Povestea e simplă. Agentul meu mi-a spus că există un interes din partea lor, dacă mi-ar plăcea. Bineînţeles că am fost deschis, pentru că, deşi nu e o echipă foarte mare din Rusia, e o echipă importantă.

Campionatul Rusiei e mult mai puternic decât Liga 1, iar în momentul când am zis că sunt deschis, au venit doi reprezentanţi ai clubului, m-au urmărit la meciul cu CFR, apoi au început negocierile. Până la final am reuşit să semnăm”.

Închide ×