Fotbal intern

Selecţionerul Croaţiei, avertisment pentru România U21: “Nu va fi vacanţă pentru ei!” Ce a spus la conferinţa de presă

17.06.2019 | 12:20
Selectionerul Croatiei avertisment pentru Romania U21 Nu va fi vacanta pentru ei Ce a spus la conferinta de presa

Selecţionerul Croaţiei a trimis un avertisment pentru echipa naţională U21 a României. Cele două selecţionate se vor întâlni marţi, de la ora 19:30, în primul meci din Grupa C de la EURO 2019, iar Nenad Gracan îşi doreşte victoria în partida de pe stadionul “Serravalle” şi le-a pus gând rău jucătorilor antrenaţi de Mirel Rădoi.

UPDATE, 17 iunie, ora 15:50 / Nenad Gracan a susţinut luni conferinţa de presă premergătoare meciului cu Croaţia U21. “Și noi și România jucăm șansele calificării, în mare parte, la această partidă. Știu că sunt mulți români în Italia, probabil vor umple stadionul, dar nu ne temem. Ne place să jucăm pe un stadion plin”, a spus selecţionerul Croaţiei U21.

Alen Halilovic a fost, la rândul lui prezent, şi a declarat că a vorbit cu Răzvan Marin, cei doi fiind colegi în sezonul trecut la Standard Liege. “Am vorbit cu Răzvan după tragerea la sorți a grupei, de-abia așteptam să ne confruntăm pe teren. Din păcate, nu este aici. L-am sunat și i-am urat succes la Ajax. Mă bucur, pe de o parte, că nu e la Euro, e un jucător foarte bun”, a precizat mijlocaşul ofensiv de 22 de ani.


Selecţionerul Croaţiei, avertisment pentru România U21: “Nu sunt fericiţi să dea ochii cu noi”

Selecţionerul Croaţiei a transmis un avertisment clar pentru România U21 într-un interviu acordat presei din ţara natală. Nenad Gracan s susţinut că selecţionata lui Mirel Rădoi este una puternică, din moment ce mai mulţi jucători români au jucat la naţionala mare în preliminariile EURO 2019. Cu toate acestea, antrenorul de 57 de ani a precizat că meciul nu va fi unul uşor pentru România U21.

“Nu avem de ce să ne temem. Ne respectăm adversarul şi suntem convinşi că putem să scoatem un rezultat pozitiv. Mergem să dăm ce avem mai bun. O victorie cu România este crucială şi ne va da un moral foarte bun pentru celelalte partide din turneu. Uneori, echipa României este subestimată, dar să nu uităm că au jucători care evoluează la naţionala mare. Știu că România a eliminat Portugalia și că are cinci jucători la prima echipă. Nu va fi ușor, însă vom încerca să câștigăm. Sunt sigur că românii nu sunt fericiți să dea ochii cu noi. Nu va fi chiar o vacanță pentru ei”, a declarat Nenad Gracan.

Selecţionerul Croaţiei, avertisment pentru România U21
Selecţionerul Croaţiei, avertisment pentru România U21

Nenad Gracan: “Este o generaţie foarte bună, cu foame de performanţă”

În interviul oferit pentru presa din Croaţia, Nenad Gracan a susţinut că are la îndemână o generaţie foarte bună. Cu toate acestea, antrenorul de 57 de ani a tras un semnal de alarmă şi şi-a avertizat jucătorii înainte de meciul cu România U21.

“Jucătorii au arătat foarte bine la antrenamente. Toţi abia aşteaptă să debuteze la EURO 2019. Văd o mare dorinţă şi este o generaţie foarte bună, cu foame de performanţă. Mi-e frică de un singur lucru, să nu fim prea siguri pe noi. Totul poate merge într-o direcţie greşită, astfel că trebuie să fim un pic mai calmi. Văd entuziasmul, dar trebuie să ne calmăm”, a conchis Nenad Gracan.