Selecţionerul Daum, despre Astra-Dinamo: “Aveţi jucători cu mare potenţial!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
23/07/2016, 23:29
Selecţionerul Daum, despre Astra-Dinamo: “Aveţi jucători cu mare potenţial!”

Christoph Daum, selecţionerul echipei naţionale a României, a mers la Giurgiu pentru a vedea meciul dintre Astra şi Dinamo, scor 1-3, şi a avut cuvinte de laudă la adresa jucătorilor tineri.

“Nu sînt aici să vorbesc despre rezultat. Nu pot să vorbesc despre un jucător anume, însă am văzut destui cu potenţial. Mai ales jucători tineri. Sînt jucători la fel ca în Germania sau Turcia. Aveţi jucători care pot evolua la cel mai înalt nivel. E cam devreme să mă pronunţ, dar e important ca toţi cei implicaţi să dea totul. Nu trebuie să comparăm nivelul de aici cu cel din alte ţări. Potenţial există peste tot. Trebuie să ne gîndim la posibilităţile din României, însă am un mare respect pentru antrenori şi pentru echipe”, a spus Cristoph Daum.

Selecţionerul a vorbit şi despre refuzul lui Laurenţiu Reghecampf de a diagola cu el. “De ce aş fi dezamăgit? Apreciez deschiderea antrenorilor români, dar nu sînt dezamăgit că Reghecampf nu a dorit să discute cu mine”, a adăugat Daum.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×