Sport

Selecționerul de la tineret, două propuneri pentru Edi Iordănescu: „Pot crește mult mai mult”

Florin Bratu, selecționerul U21, are două propuneri pentru Edi Iordănescu, fiind convins că Jovan Markovic și Constantin Grameni vor putea ajuta selecționata mare.
10.06.2022 | 11:49
Selectionerul de la tineret doua propuneri pentru Edi Iordanescu Pot creste mult mai mult
Selecționerul de la tineret, două propuneri pentru Edi Iordănescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Selecționerul de tineret nu vrea să își grăbească jucătorii și cere răbdare din partea oamenilor de fotbal pentru a vedea rezultate notabile din partea „tricolorilor mici”.

Selecționerul de la tineret, două propuneri pentru Edi Iordănescu

Florin Bratu, selecționerul României U21, are două propuneri pentru Edi Iordănescu, iar fotbaliștii pe care „Bratone” i-a evidențiat sunt Jovan Markovic și Constantin Grameni.

ADVERTISEMENT

„Markovic a putea fi o soluție pentru naționala mare, a dat două goluri superbe. Mai întâi trebuie să mai crească la U21. Trebuie să mai avem răbdare și ar putea fi și Grameni.

Eu cred că într-un an de zile poate crește mult mai mult dacă are aceleași rezultate ca la Farul și ca la U21”, a spus Florin Bratu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu, drastic cu tinerii fotbaliști

Ilie Dumitrescu nu mai dorește să îi țină în puf pe tinerii fotbaliști și dă vina pe competiția internă pentru felul în care echipele bune din campionat ajung să evolueze în preliminariile cupelor europene. „Mister” crede că rezultatele slabe încep să se vadă din ce în ce mai mult și la naționala României:

„Aici e partea noastră de vină! Pot vorbi despre bijuteria asta pe care o avem, adică Liga 1, e o comoară, trebuie să plătim mult pentru ea că e rară.

ADVERTISEMENT

Din păcate, tot ce se întâmplă în campionat se răsfrânge la echipele de top ale noastre când joacă în cupele europene și acum la naționala României”.

„Comentez ce se întâmplă, nu ai cum să nu comentezi golul lui Tavi Popescu cu CFR, dar trebuie să faci meciuri bune peste tot și la U21 și la naționala mare.

ADVERTISEMENT

Avem o mare parte de vină la tot ce analizăm noi, atât la meciurile din Liga 1, cât și la meciurile din Liga 2. Fără să existe produsul final.

Mai sunt jucători la U21 cu kilograme în plus și care nu se ridică la un nivel atât de înalt”, a mai spus Ilie Dumitrescu.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,10 este cota pentru „X” la meciul România – Finlanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT