Sport

Selecționerul Islandei, declarație categorică înaintea meciului cu România: „Nicio echipă din istorie n-a trăit așa presiune!”

Arnar Vidarsson, selecționerul naționalei Islandei, a avut o declarație categorică despre scandalul care planează în jurul echipei sale.
01.09.2021 | 21:39
Selectionerul Islandei declaratie categorica inaintea meciului cu Romania Nicio echipa din istorie na trait asa presiune
ADVERTISEMENT

Un scandal „monstru” a izbucnit în jurul naționalei Islandei, chiar înaintea meciului cu România, din preliminariile Campionatului Mondial 2022.

Concret, mai mulți jucători din naționala nordicilor sunt acuzați de agresiune sexuală. Ba mai mult, Federația Islandeză de Fotbal este suspectată că ar fi încercat să mușamalizeze aceste cazuri, astfel că președintele Gudni Bergsson și-a dat demisia.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Islandei, declarație categorică înaintea meciului cu România

Arnar Vidarsson susține că jucătorii săi n-au cum să fie concentrați 100% la meciul cu România, din cauza scandalului care planează în jurul lor. În același timp, selecționerul nordicilor a mărturisit că i-a analizat foarte bine pe fotbaliștii României.

„Jucătorii n-au cum să fie concentrați 100% la meciul cu România. Nici nu le pot cere acest lucru. Trebuie să gestionăm această situație, să ne adaptăm condițiilor actuale.

ADVERTISEMENT

Nicio echipă din istorie n-a trăit așa presiune. Este foarte dificil pentru acești jucători, care n-au greșit nimic.

În mod involuntar, unii jucători sunt suspectați de ceva ce n-au făcut. E greu să mai spui ceva în acest moment, pentru că se poate interpreta greșit.

ADVERTISEMENT

Nu suntem indiferenți, dar este foarte important ca lumea să realizeze că este un moment dificil pentru jucători, care așteaptă lămurirea situației.

Știm totul despre jucătorii români. Știm unde joacă, cum joacă, știm și cine este tatăl fiecăruia.

ADVERTISEMENT

Îmi place echipa României, îmi place ce face antrenorul României, chiar dacă rezultatele nu au fost cele dorite. Se vede că vrea să impună o altă filosofie”, a declarat Arnar Vidarsson, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu România.

Partida Islanda – România se va juca joi, de la ora 21:45.

În prezent, naționala României se află pe locul 4 din grupa J, cu trei puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,92 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT