Fotbal international

Selecționerul Maltei, răspuns tranșant pentru Cosmin Contra: “Nu mă interesează ce declară el sau altcineva!”

09.09.2019 | 16:58
Selectionerul Maltei raspuns transant pentru Cosmin Contra Nu ma intereseaza ce declara el sau altcineva

România a învins Malta cu 1-0 și rămâne în cursa de calificare pentru Euro 2020. “Tricolorii” au avut o evoluție modestă și declarațiile selecționerului și a unor jucători români înainte de meci care spuneau că ar fi de preferat o victorie la cât mai multe goluri, au fost taxate de selecționerul Maltei. 

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,30 este cota pentru ”X solist” la Ungaria – Slovacia. Vezi toate cotele AICI

Selecționerul Maltei, răspuns pentru declarațiile optimiste ale echipei României: “Așa au spus? Nu îmi pasă”

Ray Farrugia a fost întrebat la conferința de presă dacă faptul că echipa României se gândea la golaveraj în meciul cu Malta i-a motivat pe jucătorii săi: “Nu aș putea spune asta pentru că nu mă interesează ce declară Cosmin Contra sau altcineva. Așa au spus, nu îmi pasă. Eu vreau să obțin maximum cu echipa mea și azi am arătat că merităm să fim respectați și meritam să luăm măcar un punct”, a spus Farrugia.

Selecționerul Maltei a fost frumos surprins de reacția publicului român: “Înainte să plec, vreau să le transmit prin dumneavoastră mulțumiri fanilor. Faptul că ne-au lăudat când am ieșit de pe teren înseamnă foarte mult pentru noi și faptul că echipa Maltei a fost aplaudată când a ieșit din teren de galeria adversă a spus totul despre evoluția noastră” 

“Nu am avut luciditate. Echipa a fost mai nervoasă decât de obicei”

Cosmin Contra a declarat după meci că pune evoluția slabă a echipei sale pe faptul că a introdus mai mulți jucători tineri în echipă: ”A doua repriză jocul nu a strălucit, însă în primele 20-30 minute am avut ocazii și un gol valabil. Apoi am comis o greșeală în urma căreia și ei au avut o ocazie foarte mare.E greu să deschizi o echipă care se apără.

Pentru noi era o finală. Am introdus o echipă tânără, am debutat 3 jucători. De aceea nu a fost jocul mai legat. Nu știu de ce au fost jucătorii nervoși. Am văzut dorință. Azi, echipa a fost mai nervoasă ca de obicei. Am avut posesie, șuturi, centrări. A doua repriză nu am avut luciditate”, a declarat selecționerul.

Selecționerul Maltei, răspuns tranșant pentru Cosmin Contra: "Nu mă interesează ce declară el sau altcineva!" FOTO: Cosmin Contra in meciul de fotbal dintre Romania si Malta, din preliminariile C.E. 2020, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, duminica 8 septembrie 2019.
Selecționerul Maltei, răspuns tranșant pentru Cosmin Contra: “Nu mă interesează ce declară el sau altcineva!” FOTO: Cosmin Contra in meciul de fotbal dintre Romania si Malta, din preliminariile C.E. 2020, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, duminica 8 septembrie 2019.

Următoarele meciuri ale naționalei României vor fi pe 12 și 15 octombrie. Primul meci îl vom juca în Insulele Feroe, de la ora 19:00, iar confruntarea cu Norvegia va avea loc pe Arena Națională, de la ora 21:45.