Fotbal international

Selecţionerul Nigeriei a primit mită pentru a convoca doi jucători la Cupa Africii. Video

24.07.2018 | 23:02
Selecţionerul Nigeriei, filmat în timp ce primea mită
ADVERTISEMENT

Salisu Yusuf, selecţionerul Nigeriei, a fost filmat cu o cameră ascunsă de către doi jurnalişti sub acoperire de la BBC News Africa în timp ce primea 1.000 de dolari pentru a selecţiona doi jucători la Cupa Africii pe Naţiuni 2018. Cei doi reporteri au pretins că sunt doi agenţi de jucători şi ar vrea ca fotbaliştii să ajungă la turneul continental pentru a putea fi vânduţi mai departe.

ADVERTISEMENT

După ce a acceptat suma oferită de reporteri, Salisu Yusuf a primit promisiuni din partea pretinşilor agenţi că va primi 15% dintr-un viitor transfer al jucătorilor. Antrenorul nigerian a dat asigurări că fotbaliştii vor ajunge la Cupa Africii, iar filmarea realizată suprinde perfect momentul: ”Vor fi la Cupa Africii pe Națiuni”.

Selecţionerul Nigeriei s-a apărat după ce a fost surprins că a primit mită pentru a convoca doi jucători

Cei doi fotbaliştii se pare că au făcut parte din lotul lui Salisu Yusuf, dar acesta nu a recunoscut că a luat mită şi a încercat să se scuze: ”Nu le-am cerut jurnaliștilor bani. Aceștia mi-au oferit 750 de dolari, nu 1.000. Eu am considerat că acesta este un cadou, ci nu o mită pentru ca acei jucători să evolueze, a fost prima reacție a selecţionerului.

ADVERTISEMENT

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri