Fotbal international

Selecționerul Norvegiei, iritat de faptul că vor fi 30.000 de copii la meci: „Credeam că am destui ani în fotbal încât să nu mai fiu surprins de ceva”

14.10.2019 | 18:50
Selecționerul Norvegiei, iritat de faptul că vor fi 30.000 de copii la meci: „Credeam că am destui ani în fotbal încât să nu mai fiu surprins de ceva”
Selectionerul norvegiei, iritat de faptul că vor fi 30.000 de copii la meci: „Credeam că am destui ani în fotbal încât să nu mai fiu surprins de ceva”. Sursă foto: fifa.com
ADVERTISEMENT

Lars Lagerback, selecționerul Norvegiei, a fost iritat la conferința de presă despre vestea că stadionul nu va fi gol, ci plin de copii. Lagerback s-a declarat uimit de ce se va întâmpla pe „National Arena”, în timp ce jucătorii săi au aflat abia la aeroport că „tricolorii” vor avea parte de suporteri în tribune.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.40 este cota pentru ”Peste 2,5 goluri” la meciul România – Norvegia. Vezi aici toate cotele! 
ADVERTISEMENT

Selecționerul Norvegiei, iritat de faptul că vor fi 30.000 de copii la meci

Lars Lagerback, selecționerul Norvegiei, a avut o delcarație controversată la conferința de presă, în care părea iritat de faptul că România – Norvegia nu se va juca fără spectatori: „Credeam că am destui ani în fotbal încât să nu mai fiu surprins de ceva, dar vestea asta a reușit s-o facă. Nu știam că UEFA are o astfel de regulă și nu pot spune că o înțeleg în totalitate”.

„Nu am mai avut o asemenea experiență. Tot ce pot să spun e că aș fi foarte dezamăgit dacă ceea ce s-a întâmplat înainte și v-a adus în această poziție s-ar repeta și mâine seară. Avem jucători care vin din medii diverse și sper ca tinerii voștri fani să se comporte frumos”, a mai spus Lagerback.

ADVERTISEMENT
Lars Lagerback, selecționerul norvegiei. Sursă foto: framtidinord.no
Lars Lagerback, selecționerul Norvegiei. Sursă foto: framtidinord.no

Jucătorii Norvegiei au aflat vestea pe aeroport

Surpriza a fost cu atât mai mare pentru jucătorii norvegieni, care au aflat vestea pe aeroport, după spusele Stefan Johansen, mijlocașul nordicilor: „Abia ieri în aeroport am aflat că meciul nu se va juca în fața unui stadion gol. Oricum, noi, jucătorii, trebuie să ne concentrăm pe ceea ce se întâmplă pe teren, nu în afara lui”.

Lars Lagerback se gândește doar la victorie în partida cu România și nu își poate imagina că naționala condusă de el nu va obține cele 3 puncte: „Nu am cum să fiu bucuros dacă nu câștig. Ok, e mai simplu să treci peste un egal dacă adversarul joacă mai bine, dar nu e locul tău în fotbal dacă nu joci pentru victorie. Iar eu sunt în fotbal de multă vreme”.

  • 71 de ani a împlinit Lars Lagerback pe 16 iulie
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri