Fotbal international

Selecționerul Norvegiei, viitor adversar al României în Liga Națiunilor, a acceptat reducerea salariului: „Este notabil sacrificiul făcut”

21.03.2020 | 19:54
Selecționerul Norvegiei, viitor adversar al României în Liga Națiunilor, a acceptat reducerea salariului: „Este notabil sacrificiul făcut”
Lars Lagerback, selecționerul Norvegiei. FOTO: Twitter
ADVERTISEMENT

Lars Lagerback, selecționerul Norvegiei, a acceptat scăderea salariului cu 20%. Măsura, luată în contextul pandemiei de coronavirus, se va aplica de la începutul lunii viitoare.

Selecționerul Norvegiei a acceptat scăderea salariului

Sportul mondial a fost afectat grav de pandemia de coronavirus, atât din punct de vedere financiar cât și din cauza suspendării celor mai multe competiții.

ADVERTISEMENT

În această situație, Lars Lagerback, selecționerul Norvegiei, a acceptat scăderea salariului cu 20%, măsură ce se va aplica de la 1 aprilie și care îi va afecta și pe antrenorul secund al naționalei nordice și pe principalul echipei de fotbal feminin.

Aceasta este soluția la care am ajuns de acordEste notabil sacrificiul pe care Lars Lagerback a acceptat să-l facă. ”, au transmis oficialii Federației din Norvegia.

ADVERTISEMENT

Norvegia, viitoare adversară a României în Liga Națiunilor

Norvegia va fi adversara României în ediția viitoare a Ligii Națiunilor, după ce „tricolorii” au jucat împotriva selecționatei nordice și în preliminariile pentru turneul final al Campionatului European ce se va juca în vara anului viitor.

Ambele confruntări dintre cele două selecționate s-au încheiat la egalitate, 2-2 în Norvegia și 1-1 pe Arena Națională.

Selecționata antrenată de Lars Lagerback a terminat grupa pe locul trei, în spatele Spaniei și a Suediei, și va juca în barajul Ligii Națiunilor, ce poate aduce calificarea la EURO, împotriva Serbiei.

ADVERTISEMENT

În ediția viitoare a Ligii Națiunilor, România va juca într-o grupă din care mai fac parte Austria, Norvegia și Irlanda de Nord.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri