Sport
notix pixel id

Selecționerul Poloniei îi ia apărarea lui Robert Lewandowski: „S-a sacrificat pentru echipă!”

Selecționerul Poloniei i-a luat apărarea lui Robert Lewandowski, despre care spune că s-a sacrificat pentru echipă până în acest moment al turneului.
19.06.2021 | 11:34
Selecționerul Poloniei îi ia apărarea lui Robert Lewandowski: „S-a sacrificat pentru echipă!”
Robert Lewandowski în tricoul Poloniei. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Polonia a pierdut primul meci la EURO 2020 împotriva Slovaciei, scor 1-2, iar Paulo Sousa, selecționerul polonezilor, i-a luat apărarea lui Robert Lewandowski, care a fost criticat după prestația sa.

Paulo Sousa le-a explicat jurnaliștilor că Robert Lewandowski s-a sacrificat pentru echipă, din acest motiv nu a avut o evoluție asemănătoare cu cele pe care le face în tricoul lui Bayern Munchen.

Selecționerul Poloniei i-a luat apărarea lui Robert Lewandowski

Paulo Sousa, selecționerul Poloniei, i-a luat apărarea lui Robert Lewandowski, care a fost tras la răspundere după înfrângerea naționalei țării sale în fața Slovaciei:

ADVERTISEMENT

Voi vă concentrați doar asupra aspectelor individuale și asupra lucrurilor pe care un jucător le face când are mingea, dar Robert a realizat multe lucruri contra Slovaciei.

A muncit mult în planul defensiv, a avut o șansă mare la acea lovitură de cap, i-a oferit o șansă mare lui Linetty și le-a oferit mult spațiu colegilor. A dat tot ce a avut mai bun și s-a sacrificat pentru echipă”.

ADVERTISEMENT

Lewandowski nu a fost mulțumit după meciul cu Slovacia

Robert Lewandowski a fost nemulțumit după primul meci al Poloniei de la EURO 2020, atacantul lui Bayern Munchen și-ar fi dorit măcar un punct din disputa cu Slovacia:

Păcat că nu am reuşit măcar un meci egal. Nu am fost suficient de buni în apărare și nici în atac, pentru a ne crea situaţii clare, care să ne poată deschidă calea spre gol. Acest gen de greşeli, Campionatul European nu le iartă”. 

ADVERTISEMENT

„Mai avem încă două meciuri. Am pierdut în faţa rivalului teoretic cel mai slab, deci ne aflăm într-o situaţie dificilă. Eu sper ca meciul cu Spania, dacă reuşim să îmbunătăţim ce nu a funcţionat azi, va decurge mai bine.

Dar trebuie să ţinem cont de faptul că adversarul va fi de un nivel mult mai ridicat. Trebuie să ne păstrăm încrederea, în faţa Spaniei, că la un turneu final de Campionat European orice este posibil”, a mai spus Robert Lewandowski.

ADVERTISEMENT

După meciul cu Slovacia, Polonia o va înfrunta pe Spania, care are mare nevoie de victorie, după remiza din prima etapă, împotriva Suediei, scor 0-0.

Robert Lewandowski încă nu a reușit să marcheze pentru Polonia la EURO 2020, însă speră să înscrie în duelul cu Spania.

ADVERTISEMENT
  • 60.000.000 de euro este cota de piață a lui Robert Lewandowski, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik