Sport

Selecționerul Rusiei, răspuns ironic pentru Cristiano Ronaldo! Și Yarmolenko râde de portughez. Video

Gestul lui Cristiano Ronaldo de a îndepărta sticlele de Coca-Cola a făcut înconjurul lumii, dar portughezul a fost ironizat de selecționerul Rusiei.
18.06.2021 | 00:53
Selectionerul Rusiei raspuns ironic pentru Cristiano Ronaldo Si Yarmolenko rade de portughez Video
ADVERTISEMENT
17-06-2021
21:53

Andryi Yarmolenko, glume cu Ronaldo la Arena Națională

Căpitanul echipei Ucrainei, Andryi Yarmolenko, s-a ținut de glume după victoria în fața Macedoniei de Nord, scor 2-1, și l-a ironizat pe Cristiano Ronaldo, care a îndepărtat sticlele de Coca-Cola de pe masă în timpul unei conferințe de presă.

Fericit după primul succes la Euro 2020, Yarmolenko a venit pus pe șotii la întâlnirea cu presa de la Arena Națională și a râs de starul portughez. Jucătorul de la West Ham a adunat în fața sa toate sticlele de pe masă ale sponsorilor și a spus: ”L-am văzut pe Cristiano Ronaldo, dar eu vreau să mut sticlele aici, așa că rog să fiu contactat!”

Căpitanul Portugaliei a fost deranjat la conferința de presă dinaintea partidei cu Ungaria de la Euro 2020 de cele două sticle cu băutura carbogazoasă pe care le avea în fața sa și le-a dat la o parte, luând în mână o sticlă cu apă.

Deși Coca-Cola este o corporație-gigant cu un profit anual de miliarde de dolari, gestul lui Ronaldo a afectat totuși prețul la bursă, iar colosul a primit o lovitură uriașă și a pierdut nu mai puțin de patru miliarde de dolari prin scăderea de 50 de cenți/acțiune.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, ironizat de selecționerul Rusiei

După victoria în fața Finlandei și revenirea în lupta pentru calificare, selecționerul Rusiei, Stanislav Cherchesov, l-a ironizat pe Cristiano Ronaldo pentru gestul său de a îndepărta sticlele de suc de pe masă.

Tehnicianul rus s-a prezentat în fața jurnaliștilor extrem de fericit pentru primele puncte făcute de formația la Euro 2020 și imediat după ce s-a așezat pe scaun a deschis o sticlă de Coca-Cola și a băut cu sete.

ADVERTISEMENT

În momentul în care traducătorul prezent la conferință i-a explicat gestul făcut în urmă cu câteva zile de Cristiano Ronaldo, Cherchesov a părut total neimpresionat și a dus din nou sticla la gură și a băut.

Nainggolan, glume pe seama lui Ronaldo

După ce starul Portugaliei și al lui Juventus Torino a făcut acel gest care a stârnit polemici în întreaga lume, mijlocașul formației Cagliari, Radja Nainggolan, a ținut și el să-l ironizeze pe Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Belgianul este recunoscut pentru faptul că este un fotbalist nonconformist, iar el a editat imaginea de la conferința de presă a lui Cristiano Ronaldo, în locul căruia s-a pus pe el, alături de mai multe sticle de băuturi alcoolice.

Postarea a fost completată de mesajul lui ”Ninja”: ”Haideți să râdem!”. Și chiar i-a ieșit belgianului, postarea sa a stârnit hohote de râs peste tot în lume, fiind viralizată rapid pe internet.

ADVERTISEMENT

Pogba și Locatelli, pe urmele lui Ronaldo

Gestul făcut de Cristiano Ronaldo i-a inspirat și pe alți fotbaliști să aleagă să refuze să se afișeze alături de anumite băuturi la Euro 2020 din diferite considerente.

Mijlocașul francez Paul Pogba, care după victoria în fața Germaniei a primit premiul pentru cel mai bun jucător de pe teren, sponsorizat de Heineken, a venit la conferința de presă și a îndepărtat de pe masă o sticlă de bere a renumitei firme. Chiar dacă berea era fără alcool, fotbalistul a dezvăluit că nu acceptă alcoolul din cauza religiei.

După ce Italia a devenit prima formație calificată în optimile de finală ale Euro 2020, Manuel Locatelli, autor a două goluri în meciul cu Elveția, a dat și el la o parte sticlele de Coca-Cola.

ADVERTISEMENT
Tags: