Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Selecționerul Scoției a răbufnit la adresa arbitrului de la meciul cu Ungaria, pierdut cu 1-0: „Ce caută aici?! Vreau răspunsuri!”

Selecționerul Scoției a avut un discurs extrem de acid la adresa arbitrului central de la meciul cu Ungaria, pierdut de echipa sa cu scorul de 1-0, care a fost eliminată.
24.06.2024 | 16:04
Selectionerul Scotiei a rabufnit la adresa arbitrului de la meciul cu Ungaria pierdut cu 10 Ce cauta aici Vreau raspunsuri
Selecționerul Scoției, atac direct la arbitrul argentinian de la EURO / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

EURO se apropie de finalul fazei grupelor, iar Scoția este a doua echipa eliminată de pe tabloul turneului. Scoțienii s-au făcut de râs în faza grupelor, obținând doar un rezultat de egalitate, 1-1 cu Elveția.

Scandal monstru cu arbitrul din Ungaria – Scoția 1-0

Steve Clarke, selecționerul echipei naționale a Scoției, l-a criticat în termeni duri pe arbitrul argentinian de la meciul cu Ungaria. Facundo Tello a fost la centrul partidei din ultimul meci al grupei A.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care selecționerul scoțian este atât de vehement este o fază petrecută în minutul 80. Stuart Armstrong a scăpat spre poarta Ungariei, dar Willi Orban și-a incomodat adversarul, venind puternic din spate.

Scoțienii au reclamat cu disperare o lovitură de pedeapsă, dar nu l-au înduplecat pe Facundo Tello. Deși s-au îndreptat spre arbitru, scoțienii nu au reușit să obțină mult-doritul penalty, care le-ar fi adus probabila calificare.

ADVERTISEMENT

„Cea mai importantă fază a fost cea a penalty-ului. De ce nu a fost acordat? Am nevoie de răspunsuri! Să îmi explice cineva! Vreau și eu să știu de ce nu e lovitură de la 11 metri. Pentru mine e 100%.

Nu îmi vine să cred că cei din camera VAR au verificat faza și au decis că nu s-a întâmplat nimic neregulamentar. Rămân fără cuvinte. Mă întrebați dacă am vorbit cu el? Ce sens are? E din Argentina, probabil nici nu vorbește limba noastră. Până la urmă ce caută aici?

ADVERTISEMENT

Ce caută la un Campionat European? Chiar nu puteam găsi un arbitru european? În fine… la VAR a fost un european, dar tot nu a intervenit”, a spus Steve Clarke, având un discurs foarte vehement la adresa argentinianului.

Ungaria speră la optimi cu România

Echipa națională a Ungariei menține vii șansele de calificare din grupa A, dar depinde rezultatele din celelalte. Maghiarii au trei puncte, dar cu un golaveraj care le știrbește din încredere, anume -3.

ADVERTISEMENT

Pentru a se califica, maghiarii au nevoie să țină două echipe sub ei. Duelul șoc dintre România și Ungaria s-ar putea profila dacă „tricolorii“ câștigă grupa, iar grupa C nu va trimite locul trei in optimi.

ADVERTISEMENT
3,65 este COTA BETANO "Ungaria - eliminată în faza grupelor"