Fotbal intern

Selecţionerul se ia de Săpunaru: “Dacă trebuie să sun fiecare jucător care nu a fost convocat, înseamnă că se retrag toţi”

04.09.2019 | 18:59
Selectionerul se ia de Sapunaru Daca trebuie sa sun fiecare jucator care nu a fost convocat inseamna ca se retrag toti
ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru şi-a anunţat retragerea din naţionala României. Jucătorul lui Denizlispor a spus că nu avea de gând să se retragă, însă a luat această decizie după ce nu a primit niciun telefon de convocare pentru meciurile cu Spania şi Malta, din preliminariile Euro 2020. Contra a taxat declaraţiile lui Săpunaru la conferinţa de presă premergătoare confruntării cu Spania.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.64 este cota pentru H1 la meciul Feroe – Suedia. Vezi toate cotele AICI
ADVERTISEMENT

Selecţionerul se ia de Săpunaru: “Nu eu am luat decizia ca el să se retragă”

Selecţionerul s-a declarat surprins de această veste a lui Săpunaru şi consideră că nu ar fi trebuit să îl sune pe fundaş pentru a-i spune că nu este convocat la prima reprezentativă: “Nu am luat eu decizia ca Săpunaru să se retragă de la echipa naţională.

M-a luat prin surprindere că a luat decizia asta. Dacă ar trebui să sun fiecare jucător care nu a fost convocat, înseamnă că trebuie să se retragă toţi. Nu pot decât să îi urez succes şi să îi mulţumim pentru ce a făcut pentru echipa naţională”, a spus selecţionerul.

ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru, în vârstă de 35 de ani, şi-a anunţat retragerea de la prima reprezentativă marţi, cu două zile înaintea meciului cu Spania din preliminariile Euro 2020: “Ce să mai spun? S-a terminat un capitol frumos din viața mea. În niciun caz nu mă gândeam să renunț la echipa națională înainte de aceste meciuri.

Dar nu m-a sunat nimeni de la echipa națională să îmi spună ceva, să îmi explice de ce nu am fost convocat. Am jucat 36 de meciuri la națională și de 11 ori am fost căpitan. Eu zic că nu e puțin lucru și sunt mândru de asta”, a spus Săpunaru pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT
Selecţionerul se ia de Săpunaru Dacă trebuie să sun fiecare jucător care nu a fost convocat, înseamnă că se retrag toţi
Selecţionerul se ia de Săpunaru Dacă trebuie să sun fiecare jucător care nu a fost convocat, înseamnă că se retrag toţi FOTO: Cristian Sapunaru si Cosmin Contra la antrenamentul dinaintea meciului cu Muntenegru, din cadrul Ligii Natiunilor, desfasurat la Centrul National de Fotbal din Mogosoaia, duminica 2 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cristi Săpunaru a fost căpitan în două dintre meciurile României din campania pentru Euro 2020: 1-2 cu Suedia şi 2-2 cu Norvegia. Retragerea este cu atât mai surprinzătoare cu cât, Săpunaru a jucat şi în ultimul meci al naţionalei României, cel cu Malta, câştigat cu 4-0 de tricolori în luna iunie a acestui an.