Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Selecționerul Slovaciei, invitație la ”blat”?! “Dacă facem egal cu România, scorul va fi binevenit”

Slovacia și România se întâlnesc în meci direct la EURO 2024, iar selecționerul Francesco Calzona a lăsat să se înțeleagă că nu ar fi deranjat cu un rezultat de egalitate.
25.06.2024 | 20:20
Selectionerul Slovaciei invitatie la blat Daca facem egal cu Romania scorul va fi binevenit
Slovacia și România se întâlnesc în meci direct la EURO 2024, iar selecționerul Francesco Calzona a lăsat să se înțeleagă că nu ar fi deranjat cu un rezultat de egalitate. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

După disputarea primelor două etape din Grupa E de la turneul final din Germania, toate formațiile au câte 3 puncte. O remiză în partida de la Frankfurt ar duce ambele echipe în optimile de finală.

Ce a spus selecționerul Slovaciei înaintea duelului cu România

În conferința de presă premergătoare întâlnirii cu România, selecționerul italian al Slovaciei, Francesco Calzona, a menționat faptul că echipa sa va juca la victorie, însă este conștient că și un rezultat de egalitate este foarte bun.

ADVERTISEMENT

”Vom juca la fel ca și până acum, să nu primim gol. Nu cred că am câștigat primul meci pentru că au venit familiile alături de noi. E meritul jucătorilor. Am încredere mare în ei, chiar dacă soția și fiica mea nu vor fi la meciul cu Romania.

Uneori unii jucători se antrenează, alteori nu. Hancko este în perioada de revenire și abia mâine (n.r. – miercuri) decidem daca e apt sută la sută. Cred că și Hancko și Vavro pot juca. Avem o zi în plus de odihnă, dar la meciul trecut a fost invers, recunosc, e un avantaj.

ADVERTISEMENT

Nu comentez speculațiile. Suntem profesioniști, știu ca egalul ne ajută, dar vrem să câștigăm. Și merităm să ne calificăm, pentru că am jucat un fotbal bun. Mâine ne vom face jocul și sperăm să câștigăm. Dacă se termină egal și asta ne ajută să mergem mai departe, va fi ceva binevenit”, a declarat Calzona, conform SportWeb.

De ce se teme Calzona cel mai mult

Selecționerul Slovaciei nu a vrut să nominalizeze un jucător din naționala României care poate crea pericol pentru formația sa, însă a admis faptul că cel mai teamă îi este de grupul format de Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

”România este foarte bună fizic. Ne așteaptă un duel provocator împotriva unei echipe foarte bine pregătită tactic. Noi avem însă un stil și nu-l schimb. Să nu luăm gol. Calificarea în optimi ar fi cea mai mare performanță a mea ca antrenor.

Suntem atenți la toată echipa. România are un grup bun și îmi place spiritul pe care-l arată și că nu renunță niciodată. Nu vreau să vorbesc de un jucător în particular. Îmi e frică de grup, mai ales că România a arătat foarte bine în prima rundă”, a spus Francesco Calzona.

ADVERTISEMENT

Reporterii FANATIK prezenți în Germania au aflat că Edi Iordănescu pregătește două schimbări în echipa de start. Voi ieși din primul ”11” Dennis Man și Valentin Mihăilă, iar în locurile lor vir fi folosiți Ianis Hagi și Florinel Coman. Un semn de întrebare îl reprezintă dacă se va miza în continuare pe Denis Drăguș.

ADVERTISEMENT
1,80 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist sau peste 2,5 goluri” în meciul Slovacia - România