Sport

Selecționerul U21, uluit de Octavian Popescu: „România are nevoie de astfel de jucători!”

Florin Bratu, selecționerul U21, a fost uluit de evoluția lui Octavian Popescu din victoria FCSB-ului în deplasarea de la Cluj, în duelul cu CFR, scor 1-0.
18.04.2022 | 20:59
Selectionerul U21 uluit de Octavian Popescu Romania are nevoie de astfel de jucatori
ADVERTISEMENT

Florin Bratu consideră că România are nevoie de tineri fotbaliști de tipul lui Octavian Popescu, mai ales din punctul de vedere al asumării șuturilor de la distanță, dar și a curajului de a înainta cu mingea la picior, fără teamă.

Selecționerul U21, uluit de Octavian Popescu

Florin Bratu, selecționerul României U21, a fost uimit de o nouă evoluție bună a lui Octavian Popescu pentru FCSB și l-a lăudat pe puștiul „roș-albaștrilor” pentru dezinvoltura de care dă dovadă la fiecare meci:

ADVERTISEMENT

Din fotbalul românesc a dispărut șutul de la distanță sau se vede tot mai rar. Octavian Popescu este unul dintre jucătorii care încearcă poarta și iată că ies și goluri. Important este să vrei să tragi la poartă.

A marcat goluri importante, chiar în ambele meciuri cu CFR Cluj din acest an, dar și frumoase”.

  • 3.000.000 de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, conform transfermarkt.com

„Asta îmi doresc de la jucătorii României!”

Florin Bratu a continuat și l-a dat exemplu pe Octavian Popescu pentru alți tineri fotbaliști din România: „Este genul de fotbalist care își asumă să șuteze iar asta îmi doresc și eu de la jucătorii din România.

ADVERTISEMENT

Pentru că doar așa poți arăta valoare, personalitate, maturitate iar echipele care au cât mai mulți jucători de acest nivel se vor bate mereu acolo în față”.

„Mă bucur pentru Tavi Popescu, pentru că e un jucător de o calitate imensă, dar și de o modestie fantastică. Dacă va continua așa, sigur vor apărea și ofertele iar dezvoltarea lui va fi mai frumoasă.

ADVERTISEMENT

Fotbalul românesc are nevoie de astfel de jucători ca Tavi, dar și de alții, cum ar mai fi Ianis Stoica, Perianu, Petrila, de la CFR, jucători extrem de importanți, Popa, de la Craiova, Popa, de la Voluntari, Târnovanu, sunt foarte mulți”, a mai spus Florin Bratu, la TV DigiSport.

În actualul sezon, Octavian Popescu a ajuns la 9 goluri marcate și 4 pase decisive în campionat, într-un total de 31 de meciuri.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 1,75 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT