Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Selecționerul Ucrainei, despre rezultatele slabe înainte de Euro 2024: „Jucăm amicale pentru a greși“

Selecționerul Ucrainei a avut un discurs extrem de ferm la adresa elevilor săi, după ce au fost învinși de Polonia, scor 3-1, chiar înainte de turneul final de la EURO.
09.06.2024 | 09:30
Selectionerul Ucrainei despre rezultatele slabe inainte de Euro 2024 Jucam amicale pentru a gresi
Ucraina, pregătită pentru a ataca România la EURO / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Turneul final este extrem de aproape, iar majoritatea echipelor și-au terminat amicalele de pregătire. Ucrainenii au dispusat deja două amicale, unul împotriva Germaniei, scor 0-0, iar unul cu Polonia, scor 1-3.

Rebrov, discurs bun și pentru români

Serhiy Rebroc a avut un discurs clar după ce a plecat învins din amicalul contra lui Lewandovski & Co. Selecționerul a spus că amicalele sunt făcute pentru a-ți da seama ceea ce este de îmbunătățit la echipă.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că jucăm meciuri amicale pentru a greși în ele. Fotbalul este format din multe componente. Am pierdut în luptă, pe poziții standard. Nu cred că acest joc ar trebui privit doar din punct de vedere negativ.

Au fost momente bune, am încercat să ne revenim. Acestea sunt informații foarte importante pentru noi înainte de Euro 2024”, a spus Rebrov, după meciul cu Polonia, pierdut cu scorul de 3-1, conform Football24.

ADVERTISEMENT

Selecționata Ucrainei mai are de disputat un amical până la plecarea în Germania, contra naționalei Moldovei. Ucrainenii au avut un timp mai scurt de pregătire pentru turneul final, având în vedere că s-au calificat prin baraj.

Ucraina deja și-a anunțat lotul pentru turneul final, iar vedetele nu lipsesc din lotul lui Rebrov. Printre cei cu care vecinii sosesc sunt Mudryk, Zinchenko, golgheterul Gironei Dovbik sau câștigătorul UCL, Lunin.

ADVERTISEMENT

Programul României la EURO

România dispută primul meci chiar împotriva selecționatei Ucrainei, într-un meci care se anunță greu. Meciul va avea loc pe data de 17 iunie, la Munchen, cu începere de la ora 16:00, iar fanii români sunt așteptați.

Etapa a două o aduce pe echipa națională în fața favoritei grupei, care pare că nu are probleme privind ieșirea din grupe. Meciul cu Belgia se va disputa la Koln, pe data de 22 iunie, cu începere de la 22:00.

ADVERTISEMENT

Ultima etapă aduce un meci mai echilibrat pentru naționala României, cel puțin pe hârtie sau statistici. Meciul va avea loc pe data de 26 iunie, de la ora 19:00, sub privirile fanilor români de la Frankfurt.

ADVERTISEMENT