Fotbal intern

Selecționerul unei adversare a României la JO a reacționat după tragerea la sorți: ”Aduc o medalie”

21.04.2021 | 14:44
Selectionerul unei adversare a Romaniei la JO a reactionat dupa tragerea la sorti Aduc o medalie
ADVERTISEMENT

Selecționerul echipei Coreei de Sud, Kim Hak-bum, unul dintre adversarii României în faza grupelor de la JO, s-a declarat mulțumit de tragerea la sorți și anunță că formația sa va obține o medalie.

Naționala noastră olimpică a picat într-o grupă accesibilă din care mai fac parte selecționetele din Noua Zeelandă, Coreea de Sud și Honduras.

ADVERTISEMENT

Într-o primă analiză a adversarelor, Mihai Stoichiță este de părere că Hondurasul este cea mai puternică formație.

Un adversar al României la JO, reacție surprinzătoare după tragerea la sorți

”Nu este nicio echipă mai slabă decât noi. Honduras, România şi Noua Zeelandă sunt toate greu de de analizat. Trebuie să facem tot posibilul să trecem de faza grupelor”, a declarat selecționerul Coreei de Sud pentru site-ul oficial al federației asiatice.

ADVERTISEMENT

”Primul joc, cel împotriva Noii Zeelande, este foarte important. Trebuie să facem tot posibilul să analizăm Noua Zeelandă şi să pregătim jocul pentru a câştiga. Cu siguranţă voi aduce o medalie la Jocurile Olimpice”, a mai spus adversarul României de la JO.

Selecționerul României, Mirel Rădoi, s-a arătat și el încrezător după tragerea la sorți a grupelor de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, considerând că naționala României are parte de o grupă din care se poate califica.

ADVERTISEMENT

Rădoi, probleme în a forma lotul pentru Tokyo

România va debuta la turneul final al Jocurilor Olimpice împotriva selecționatei Hondurasului. Programul complet al al Grupei B este următorul, cu mențiunea că diferenţa de fus orar între România şi Japonia este de minus şase ore:

Joi, 22 iulie

Noua Zeelandă – Coreea de Sud (ora locală 17:00, Kashima)

Honduras – România (ora locală 20:00, Kashima)

Duminică, 25 iulie

Noua Zeelandă – Honduras (ora locală 17:00, Kashima)

România – Coreea de Sud (ora locală 20:00), Kashima)

Miercuri, 28 iulie

România – Noua Zeelandă (ora locală 17:30, Sapporo)

Coreea de Sud – Honduras (ora locală 17:30, Yokohama)

Mirel Rădoi a anunțat lotul lărgit pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar Budescu și Alibec sunt vedetele acestei echipe. Însă din acest lot ar putea absenta nume grele, echipele de club fiind angrenate în aceeași perioadă în meciuri decisive din preliminariile cupelor europene.

ADVERTISEMENT

De altfel, Gigi Becali a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK că în viitor, în semn de protest, jucătorii săi ar putea să se retragă de la naționalele României, pentru că sunt faultați, iar deciziile arbitrilor întârzie să apară în cazul adversarilor.

ADVERTISEMENT