Galerie foto

Selena Gomez, operată de urgenţă! Ce a păţit frumoasa artistă!

Frumoasa Selena Gomez, operată din nou! Noul rinichi şi-a schimbat poziţia, iar artista a fost nevoită să se opereze iar. Cântareaţa se simte bine acum.
08.11.2017 | 14:24
ADVERTISEMENT

Celebra actriţă şi cântăreaţă Selena Gomez a trecut prin clipe de groază vara care tocmai ce a trecut. Frumoasa brunetă a suferit un transplant de rinichi, dar problemele ei nu s-au oprit acolo. Artista a povestit că a suferit complicaţii după operaţie şi a trebuit să se întoarcă la spital pentru o nouă intervenţie chirurgicală.

Selena a dat primul interviu după transplantul de rinichi, când a povestit că se simţea foarte rău şi avea nevoie de un rinichi, dar lista de aşteptare era foarte lungă. Nimeni din familia ei nu a fost compatibil, dar prietena ei, Francia Raisa, s-a oferit voluntar să îi doneze un rinichi.

Selena Gomez, operată din nou! Noul rinchi şi-a schimbat poziţia

Dacă la Francia operaţia de prelevare a decurs foarte uşor, la Selena au intervenit complicaţii. După operaţie, rinichiul şi-a schimbat poziţia, iar artista a trebuit să revină la spital pentru o nouă intervenţie chirurgicală.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost un real succes, iar acum totul este în regulă. artista şi-a reluat vechile activităţi. Merge la sală şi se plimbă cu bicicleta şi se simte mai bine ca oricând. Selena Gomez, în vârstă de 25 de ani, a fost diagnosticată cu boala autoimună lupus şi a recurs chiar şi la chimioterapie pentru a se vindeca.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria GALERIE FOTO
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri