Selfie înainte de măcel: Atacatorul din Nisa s-a fotografiat în camionul cu care a ucis 84 de oameni

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/07/2016, 17:04
Selfie înainte de măcel: Atacatorul din Nisa s-a fotografiat în camionul cu care a ucis 84 de oameni GALERIE FOTO

Atacatorul din Nisa s-a fotografiat în camionul cu care a ucis 84 de oameni. În fotografie, tunisianul Mohamed Lahouaiej Bouhlel se află la volanul camionului, alături de un alt bărbat şi arată degetul mijlociu. Fotografia a fost făcuta cu doar câteva zile înainte de masacru, relatează The Guardian.

Nisa attack 2

Atentatul de la Nisa, soldat cu 84 de morţi, între care zece copii, este al treilea masacru comis în Franţa de jihadişti, după atentatele din ianuarie 2015 împotriva săptămânalului satiric Charlie Hebdo, a unor poliţişti şi evrei (17 morţi) şi din 13 noiembrie 2015 (130 de morţi la Paris şi Saint-Denis).

Sursă: www.antena3.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×