Life

Selina, iubita lui Victor Slav, a renunțat la blond. Cum arată după schimbarea de look

Selina, iubita prezentatorului Victor Slav, a recurs la o schimbare radicală de look. Frumoasa blondină nu mai arată deloc cu cea pe care o știe toată lumea.
14.12.2021 | 23:49
Selina iubita lui Victor Slav a renuntat la blond Cum arata dupa schimbarea de look
Iubita lui Victor Slav, schimbare radicală de look. Ce a ales Selina să-și facă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

O perioadă foarte lungă de timp s-a spus că Selina seamănă izbitor de mult cu Bianca Drăgușanu, fosta soție a moderatorului de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dar acum lucrurile nu mai sunt deloc așa.

Iubita celebrului „băiat de la meteo” a renunțat la culoarea blond și a optat pentru o nuanță mai închisă. În felul acesta nu mai aduce deloc cu persoana pe care o știam.

ADVERTISEMENT

De acum înainte iubita lui Victor Slav nu va mai fi confundată cu fosta soție pentru că s-a vopsit șatenă, o nuanță care de altfel, o prinde de minune.

Iubita lui Victor Slav, schimbare radicală de look. Ce a ales Selina să-și facă

Schimbarea de look este primită cadou de la Victor Slav, prezentatorul de la Kanal D bifând această reușită cu ocazia Sfântului Nicolae.

ADVERTISEMENT

Selina pare că este foarte încântată de noua culoare a părului, după cum se poate observa dintr-o filmare distribuită în mediul virtual.

„Ador această schimbare de look! Echipa de la studio, împreună cu al meu iubit, mi-au făcut cel mai frumos cadou de Moș Nicolae. 

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc din suflet”, este descrierea care însoțește videoclipul distribuit pe Instagram de iubita prezentatorului de la Kanal D.

Victor Slav este foarte îndrăgostit de Selina, o tânără care lucrează ca hostess la o terasă de pe malul Dâmboviței. Șatena nu dorește să apară în lumina reflectoarelor, deși se iubește cu o persoană publică.

ADVERTISEMENT

Iubita moderatorului de la Kanal D are trăsături foarte frumoase, dar cu toate acestea tot a trecut pragul saloanelor de înfrumusețare și estetice. Are implant de silicoane și acid hialuronic în buze.

Victor Slav și Selina, relație discretă de 2 ani

Prezentatorul și actuala parteneră de viață formează un cuplu de aproximativ 2 ani, motiv pentru care aceasta a cunoscut-o și pe fiica sa, Sofia, care a ajuns la vârsta de 5 ani.

„Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Sunt într-o relație, iubesc și sunt iubit. 

Eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relație de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieșim în evidență și iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. 

De asta nu suntem cunoscuți publicului larg. Nu, este iubita mea. Este un model de femeie” , a declarat Victor Slav într-un interviu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT