Life

Selina , iubita lui Victor Slav, are aceeași siluetă ca în liceu. Cum se menține în formă concurenta de la Asia Express

Cum reușește Selina, iubita lui Victor Slav, să aibă aceeași siluetă ca în liceu. Concurenta de la Asia Express este în formă maximă.
03.07.2024 | 00:00
Selina  iubita lui Victor Slav are aceeasi silueta ca in liceu Cum se mentine in forma concurenta de la Asia Express
Selina și Victor Slav sunt împreună de aproape trei ani. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Selina, iubita lui Victor Slav, reușește să mențină aceeași siluetă încă din liceu. Concurenta de la Asia Express este în formă maximă la 37 de ani. Ce eforturi face pentru a arăta atât de bine?

Cum reușește Selina, iubita lui Victor Slav, să aibă aceeași siluetă ca în liceu

De aproximativ trei ani, Victor Slav formează un cuplu cu Elena Lupu, cunoscută ca Selina, iar cei doi au avut o relație discretă de-a lungul timpului, departe de luminile reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Cei doi vor putea fi văzuți, însă, la Asia Express 2024, unde fac echipă. Astfel, publicul va avea ocazia să o cunoască mai bine pe Selina, care a decis să plece în aventura vieții sale, alături de partener.

La 37 de ani, iubita lui Victor Slav are o siluetă de invidiat și reușește să-și mențină aceeași greutate de ani buni. Mai exact, Selina are 53 de kilograme, la fel ca atunci când era în liceu, iar dimensiunile sunt demne de un manechin, și anume 99-59-89.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, concurenta de la Asia Express a vorbit despre cum reușește să se mențină într-o formă atât de bună. Încă din perioada adolescenței, aceasta a început să practice dansuri sportive.

“În copilărie am făcut cinci ani de dansuri sportive. A fost pasiunea mea, dar nu am mai continuat pentru că părinții aveau un salariu normal pe-atunci și nu și-au mai permis să mă trimită la cursuri.

ADVERTISEMENT

Țin minte că trebuia să merg la un concurs, iar rochia avea un preț de închiriere de 800 de dolari. Pasiunea mea a ‘murit’ pe când aveam 16 ani”, a declarat Selina pentru click.ro.

Cum se menține Selina în formă

Selina a început să meargă la sala de fitness de la 24 de ani, dar nu a practicat această activitate atât de des. În ultimul an, a început să meargă la sală mai des.

ADVERTISEMENT

În afară de faptul că face regulat efort fizic, Selina spune că alimentația, dar și gena contează foarte mult. În trecut, aceasta putea mânca orice aliment fără să se depună, însă metabolismul s-a mai schimbat între timp.

“Am intrat în sala de fitness pe la vârsta de 24 de ani, dar nu am mers constant. Ce-i drept, mă ajută foarte mult gena. Cam de un an fac constant, de 4 ori pe săptămână fac câte o oră de antrenamente.

Nu mi-a plăcut să merg niciodată în sălile de fitness, nu am simțit niciodată conexiune cu sala, aparatele. Pe youtube am găsit niște antrenamente foarte interesante. Evident, alimentația face totul.

Eu am 53 de kilograme, 1,72 m înălțime, dar nu vreau să slăbesc, ci doar să mă tonifiez. Înainte eram mare fan cartofi prăjiți și nu exagerez când spun că mâncam zilnic. Prăjituri, patiserie, prăjeli multe, carne. Nu mă îngrășasem, ba pot să spun că eram mai bine ca acum”, a mai povestit Selina.

Aceasta a eliminat din dieta ei pâinea și zahărul și este mult mai atentă la ceea ce mănâncă. Victor Slav a ajutat-o foarte mult să adopte un stil de viață mai sănătos.

ADVERTISEMENT