Life

Selly a apelat la Poliție după ce viața i-a fost pusă în pericol. „Nu este normal așa ceva”

Selly a apelat la Poliție după ce a avut parte de un incident cu bolidul pe care îl conduce de aproape doi ani.
13.08.2021 | 17:52
Selly a apelat la Politie dupa ce viata ia fost pusa in pericol Nu este normal asa ceva
ADVERTISEMENT

Selly a apelat la Poliție după ce a avut parte de un incident neplăcut. Vloggerul a observat că i-au fost furate prizoanele de la roțile mașinii, așa că a decis să-i contacteze pe oamenii legii.

Tânărul conduce un Mercedes-Benz CLS 450 din 2019, la scurt timp după ce și-a luat permisul de conducere. Nu este prima dată când are parte de un asemenea incident de când deține acest autoturism.

ADVERTISEMENT

Selly a apelat la Poliție după ce viața i-a fost pusă în pericol. „Nu este normal așa ceva”

Selly a apelat la ajutorul Poliției după ce i-au fost furate prizoanele de la roțile bolidului pe care îl conduce. Vloggerul a mai avut parte de o asemenea întâmplare în trecut, atunci când i-au fost furate numerele mașinii.

Tânărul de 20 de ani se teme pentru viața lui și i-a anunțat pe fani că se va face o anchetă astfel încât să evite astfel de incidente pe viitor.

ADVERTISEMENT

Inițial, vloggerul a crezut că cineva vrea doar să-i facă o glumă, atunci când i-au fost furatele plăcuțele de înmatriculare.

De data aceasta, Selly s-a speriat și se teme că un astfel de incident ar putea provoca pagube uriașe atunci când se află la volanul mașinii.

ADVERTISEMENT

„Un pic mai mult vom sta în această seară, va fi o seară mai lungă, ca să ne asigurăm că, pe viitor, nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare, furând prizoanele de la roți.

Se face o anchetă ca să vedem ce s-a întâmplat, totuși, pentru că nu este normal așa ceva.

Dacă la numărul de înmatriculare am crezut că e doar o glumă foarte proastă, asta cu furtul de prizoane… putea să se desprindă roata, puteam să intru într-un șanț, să intru în cineva, Doamne ferește, să pățesc ceva eu sau o altă persoană, plus să pățească ceva mașina.

ADVERTISEMENT

Deci, deja nu mai este o glumă. Luăm toate măsurile care se impun”, a declarat Selly pe InstaStory.

Selly a cerut ajutorul Poliției
Selly a cerut ajutorul Poliției. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Selly este unul dintre cei mai apreciați tineri din mediul online și a început să facă vlogging de la o vârstă fragedă. Tânărul s-a întors dintr-o vacanță în Franța, alături de iubita lui, Smaranda, studentă la Medicină.

Selly se ocupă deja cu un nou proiect încă de când a venit din vacanță. Acesta i-a anunțat pe fani că filmează un nou film care va apărea la finalul acestui an.

Vloggerul are peste 3 milioane de abonați pe YouTube, fiind un record important pentru el și cariera lui. Tânărul este urmărit în număr mare și pe Instagram, unde are 1,7 milioane de followers.

ADVERTISEMENT
Tags: