Life

Selly a fost implicat în patru accidente, în 24 de ore: “Mașina a fost ridicată cu plaforma”

Selly a avut parte de o zi plină, în care a reușit să avarieze patru mașini în 24 de ore. Vloggerul a povestit că două dintre mașinile implicate în accident erau a sa și a unui prieten.
15.06.2022 | 15:42
Selly a fost implicat in patru accidente in 24 de ore Masina a fost ridicata cu plaforma
Selly a lovit patru mașini în doar o zi Foto: Capturi Youtube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Selly a fost implicat nu în unul, ci patru accidente în doar 24 de ore! Vloggerul a povestit cum a reușit să fie autorul acestei isprave.

Selly a lovit patru mașini în doar o zi

Selly s-a lăudat cu „performanța” sa pe canalul său de Youtube, unde le-a povestit urmăritorilor săi cum a ajuns să lovească patru mașini într-o singură zi.

ADVERTISEMENT

Totul a început după ce artistul a avut câteva probleme cu mașina lui, aflându-se în drum spre un concert care avea loc la Bacău.

Selly a dat într-o groapă destul de adâncă cu mașina lui, motiv pentru care a lovit-o, iar janta bolidului de lux pe care îl conduce s-a spart.

ADVERTISEMENT

Nu mai putea să meargă la Bacău cu această mașină, așa că a fost nevoit să apeleze la prietenii lui. Selly i-a cerut ajutorul lui Mădălin, pentru a veni în ajutorul său.

Selly, incident cu bolidul de lux al lui Gami

Gami i-a împrumutat mașina lui, dar vloggerul Selly a ajuns să rămână pe jos chiar și cu cea de-a doua mașină, luată de la prietenul lui. Selly a chemat o platformă să ridice mașina, care avea o defecțiune tehnică.

ADVERTISEMENT

Conform lui Selly, Gami nu s-a supărat: „Mă așteptam să fie un pachet de nervi Gami, ceea ce nu s-a întâmplat. El știa de problema aia pentru că i s-a mai întâmplat și lui. (…) S-a trezit din somn, și-a făcut un duș și a venit după noi. (…) În cele din urmă, mașina a fost ridicată cu plaforma”.

Gami a fost cel care a urcat mașina pe platformă, dar aici a intervenit o altă greșeală. A lăsat autovehiculul pe liber, așa că acesta a luat-o la vale și a intrat din plin într-o altă mașină.

ADVERTISEMENT

„Mașina a luat-o ușor, ușor, ușor. Până să urce el înapoi în mașină și să apuce de volan, bolidul lui a lovit altă mașină parcată.

Nu a fost cine știe ce lovitură, nu zic la caterincă… Până la urma mașina lui Gami a fost dusă la București cu platforma, iar noi am plecat de acolo cu un taxi.”, a mai povestit el.

ADVERTISEMENT
Tags: