Life

Selly are probleme cu legea. Viteza uriașă cu care a fost prins de radar

07.01.2021 | 23:00
Selly are probleme cu legea Viteza uriasa cu care a fost prins de radar
ADVERTISEMENT

Selly este implicat într-un scandal cu legea, după ce a fost prins circulând cu o viteză foarte mare pe autostradă, riscând să rămână fără permisul auto timp de trei luni. Vloggerul are proces cu Poliția și a pierdut prima etapă a acestuia. 

Dacă nu va reuși să atace hotărârea de judecată, tânărul de 19 ani va putea circula doar în calitate de pieton pentru 90 de zile, informează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Fapta comisă de vlogger a avut loc în luna iunie a anului trecut, când a fost surprins de radar circulând cu 189 km/h pe autostrada A1, însă acesta a contestat procesul verbal, încercând să-i convingă pe judecători că este nevinovat.

Selly are probleme cu legea. Viteza uriașă cu care a fost prins de radar

Andrei Șelaru, așa cum este numele din buletin, are probleme cu legea din cauza unei contravenții săvârșite anul trecut, când a fost prins cu o viteză amețitoare pe autostrada A1, deplasându-se dinspre Pitești la București.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc pe 27 iunie 2020, atunci când autoturismul lui Selly a atins viteza de 189 km/h. Tânărul a fost oprit de polițiști la kilometrul 77, în jurul orei 21:40, iar oamenii legii i-au întocmit un proces verbal.

Vloggerul se afla în Mercedes-ul pe care l-a achiziționat în anul 2019 și a depășit cu mult limita de viteză, riscând ă fie pieton pentru trei luni. Viteza maximă admisă pe autostrăzile din România este de 130 km/h, inclusiv pe porțiunea pe care circula Selly.

ADVERTISEMENT

Astfel, în urma procesului verbal întocmit de Poliție, Selly ar fi trebuit să plătească o amendă uriașă, pe lângă suspendarea permisului pe o perioadă de 90 de zile. Acesta a ales să depună contestație, însă a aflat că a pierdut prima etapă a procesului la finalul lui 2020. Are dreptul să facă apel în 30 de zile.

Cum a încercat să-și demonstreze nevinovăția

Selly și-a susținut nevinovăția în fața judecătorilor, afirmând că nu avea cum să circule cu o asemenea viteză, din moment ce autostrada era destul de aglomerată la momentul respectiv. În plus, vloggerul a susținut că scrisul polițistului este ilizibil.

ADVERTISEMENT

„Susține petentul că procesul-verbal contestat, încalcă dispozițiile prevăzute de art. 16 și 17. din OG nr. 2/2001, întrucât nedescrierea în mod lizibil a faptei în sensul indicării datei, orei și locului in care a fost săvârșită, precum și arătarea tuturor împrejurărilor de fapt, ce pot determina în concret starea de fapt, atinge atât nulitatea absolută, cât și nulitatea relativă a procesului-verbal, instanța de judecată neavând posibilitatea în condițiile

 art.34 din OG nr. 2/2001, de a verifica legalitatea și temeinicia procesului-verbal”, se arată în plângerea lui Selly.

Aceste argumente nu au fost suficiente pentru ca vloggerul să iasă învingător, întrucât Poliția deține înregistrările radar, pe care le-a depus în dosar. Într-adevăr, datele din procesul verbal nu au fost ușor de distins, însă suficient pentru a demonstra că Selly este vinovat.

Potrivit hotărârii Judecătoriei Găești, tânărul nu are suficiente dovezi pentru a scăpa de proces și are două varinte: să meargă în apel sau să-și accepte înfrângerea și să aibă permisul auto suspendat pentru 90 de zile.

Selly, prezentator TV la aproape 20 de ani

Selly activează ca vlogger pe YouTube de opt ani, însă acesta a dat lovitura la sfârșitul anului trecut, atunci când a reușit să-și realizeze propria emisiune. Inițial, „Selly Show” trebuia să apară doar pe YouTube, însă vlogerul a început un parteneriat cu Prima TV, așa că emisiunea poate fi urmărită și acolo.

„Va fi cel mai tare show de divertisment din România, live pe canalul meu de YouTube, ceva ce nu a mai fost văzut nici pe TV, nici în online. Vom avea cele mai grele subiecte și cele mai amuzante provocări, vom invita cei mai mari oameni din România și îi vom pune în situații în care nu au mai fost văzuți. (…) Dacă până acum m-am împărțit între școală și pasiunea mea pentru online, a venit momentul pentru care m-am pregătit și pe care mi-l doresc. Să mă implic 100%.

Este practic al doilea examen de maturitate pentru mine, după cel din vară. Selly Show este gândit ca un spectacol fără reguli, cu atenție pentru detalii, care va lua prin surprindere atât invitații, cât și publicul”, spunea Selly pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT
Tags: