Stiri sportive

Selly, Codin Maticiuc şi Alina Eremia i-au colindat pe Năstase şi Ţiriac. Video de senzaţie

01.01.2021 | 18:04
Selly Codin Maticiuc si Alina Eremia iau colindat pe Nastase si Tiriac Video de senzatie
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase şi Ion Ion Ţiriac au fost colindaţi de Selly, Alina Eremia şi Codin Maticiuc, care au vrut să strângă cât mai mulţi bani într-o campanie menită să ajute spitalele din România.

Codin Maticiuc este autorul proiectului „Spitale publice din bani privaţi“, prin intermediul căruia încearcă să renoveze unităţile medicale de stat.

ADVERTISEMENT

În momentul de faţă, secţia de Oncologie a Spitalului Fundeni este cea care va beneficia de fondurile adunate de cei trei colindători, care au bătut la uşile lui Ilie Năstase, Ion Ion Ţiriac, Inna, Nicole Cherry, Elena Băsescu sau Cristina Ich.

„Facem spitale frumoase, ne ajută domnul Năstase“

Selly şi Alina Eremia s-au alăturat proiectului lui Codin Maticiuc în demersurile sale şi au încercat să profite de popularitatea lor pentru a creşte gradul de notorietate al demersului ambiţios.

ADVERTISEMENT

Lista donaţiilor a fost deschisă de Ilie Năstase şi de fiul lui Ion Ţiriac, primii colindaţi de trio-ul amintit. Toate momentele au fost postate pe Youtube de Selly, unul dintre cei mai de succes influenceri din ţară.

Dacă Alina Eremia a cântat, pentru că are talent, cei doi băieţi s-au mulţumit cu recitarea unor versuri adaptate pentru fiecare dintre gazdele lor. „Pluguşorul“ pentru Ilie Năstase şi Ion Ion Ţiriac a sunat în felul următor:

ADVERTISEMENT

„Aho, aho, copii şi fraţi!

Staţi puţin un pic, nu vă speriaţi!

Lângă noi v-alăturaţi şi pentru copii donaţi!

Mâine anul se-nnoieşte, Ţiriac se pregăteşte

Să plece la colindat, într-un avion privat.

Facem spitale frumoase, ne ajută domnul Năstase

Ne ajută şi Ion Ion, tot spitalul îl renovăm!“

În final, suma adunată de cei trei s-a ridicat la 28.000 de euro, bani care vor fi investiţi de Fundaţia Metropolis în renovarea spitalelor de stat din România.