Life

Selly continuă războiul cu România TV: „Voi acționa postul în judecată”

31.08.2020 | 22:20
Selly continua razboiul cu Romania TV Voi actiona postul in judecata
ADVERTISEMENT

După ce a fabricat un material video din care reiese că ar fi fost implicat într-un nou accident rutier, Selly duce războiul cu România TV la un alt nivel. Tânărul de 19 ani a decis să-și caute dreptatea în instanță după ce în emisiunile postului a fost dezbătută informația conform căreia ar fi cerut bani pentru a sprijini PSD-ul în campania electorală.

Concret, sursa citată susține că vloggerul a transmis că în schimbul sumei de 50.000 de euro este dispus să-și convingă fanii să voteze cu candidatul social-democraților. În replică, Andrei Șelaru neagă acuzațiile și amenință canalul de știri cu judecata.

ADVERTISEMENT

Nu pot permite ca numele meu să fie tăvălit în tot felul de asocieri politice care nu s-au întâmplat niciodată.”, a transmis acesta în cel mai recent videoclip publicat pe canalul său de Youtube.

Selly dă în judecată România TV: „Ar trebui să le fie rușine și vor plăti în instanță”

Astăzi suntem seriosi și discutăm lucruri serioase. Da, cine râde să iasă afară! Ca la școală, de aia și filmăm la școală. De la ultimul meu clip filmat, cel cu farsa făcută presei, s-au întâmplat foarte multe lucruri.

ADVERTISEMENT

Mi-am pus aparat dentar, dar lăsând gluma la o parte, au fost foarte multe reacții, iar băieții ăștia care au dat primii știrea, s-au opărit atât de tare încât au recurs la ce știu ei mai bine să facă. Să defăimeze și să dezinformeze. Ediția de sâmbătă a fost de un penibil extraordinar.

Deci, voi acționa în judecată postul România TV pentru afirmațiile mincinoase pe care le-au făcut aseară și ca să fie foarte, foarte clar: m-ați auzit pe mine vreodată că am zis, „votați cu X sau cu Y”.

ADVERTISEMENT

N-am cerut niciodată în viața mea bani vreunui partid politic, niciunui om politic, n-am realizat niciodată niciun fel de asociere între mine și orice entitate politică. E unul dintre principiile mele să nu fac astfel de asocieri politice.

Zvonul cum că eu aș fi primit suma de 50.000 de euro din partea unui partid este complet fals. Nu a existat nici măcar un dialog între mine sau cineva și acel partid. Vloggul de astăzi nu este despre RTV, este despre educație și fake news.

ADVERTISEMENT

Am simțit nevoia să adaug aceste mențiuni pentru că nu pot permite ca numele meu să fie tăvălit în tot felul de asocieri politice care nu s-au întâmplat niciodată. Ar trebui să le fie rușine și vor plăti în instanță!”, a spus vloggerul.

ADVERTISEMENT
Tags: