Life

Selly de la 5Gang a venit cu limuzina la prima probă de la BAC. Cum s-a prezentat artistul la examenul de Limba și Literatura Română. Ce mesaj a avut pentru fani

23.06.2020 | 10:39
Selly de la 5Gang a venit cu limuzina la prima proba de la BAC Cum sa prezentat artistul la examenul de Limba si Literatura Romana Ce mesaj a avut pentru fani
ADVERTISEMENT

Selly de la 5Gang și-a surprins colegii când a venit la prima probă de la BAC la volanul bolidului său de lux, un Mercedes CLS, în valoare de 75.000 de euro.

Artistul s-a prezentat, ieri, la Colegiul Național ”Fraţii Buzeşti” din Craiova încrezător în propriile forțe și le-a promis fanilor că va lua Bacalaureatul cu note mari, spre surprinderea tuturor.

ADVERTISEMENT

Înainte de a intra în sala de examinări, Sally s-a fotografiat alături de trei dintre oamenii legii care asigurau buna desfășurare a primei probe de la BAC, imagine pe care a urcat-o, mai apoi, pe contrul de Instagram, cu un mesaj special pentru fani.

Selly de la 5Gang, apariție de senzație la BAC. A coborât dintr-o limuzină de 75.000 de euro

Artistul a apărut la volanul bolidului său de lux, un Mercedes CLS nou nouţ, în valoare de 75.000 de euro și a fost îmbrăcat într-un tricou Versace. Cu o zi înainte, Selly și-a informat urmăritorii de pe Instagram despre examenul la Limba și Literatura Română, și le-a promis că va obine rezultate neașteptate.

ADVERTISEMENT

“Fiţi atenţi. Mâine am română, miercuri mate, joi bio. Mă duc frumos, elegant, scot nişte note de vă întrebaţi  de unde le ştie  Selly ăsta aşa bine, cum de l-a făcut mă-sa aşa deştept.

Dup-aia, vineri, m-am mutat la Bucureşti şi începe vara cu vlogguri forţă şi un hit mare”, a scris artistul.

ADVERTISEMENT

În drum spre liceu, Selly a mai postat o imagine, chiar din bolidul de lux: “Înainte de Bac trebuie să asculţi o piesă relaxantă, ca să te poţi concentra mai bine” a mai transmis artistul.

Bacalaureat 2020 a început luni, 22 iunie, cu prima probă scrisă, la Limba și Literatura Română. Examenul a început la ora 9:00. Subiectele și baremul de corectare au fost publicate, ulterior, în cursul zilei, pe edu.ro.

ADVERTISEMENT