Life

Selly de la 5Gang, pândit de coronavirus. Anunțul făcut de celebrul vlogger: „Filmarea nu mai poate avea loc”

10.08.2020 | 12:15
Selly de la 5Gang pandit de coronavirus Anuntul facut de celebrul vlogger Filmarea nu mai poate avea loc
ADVERTISEMENT

Selly de la 5Gang este tare supărat și panicat deopotrivă după ce unul dintre oamenii din echipa sa a luat contact cu cineva suspect de coronavirus.

Selly de la 5Gang a oprit munca din cauza coronavirusului

Filmarea pe care o avea planificată vloggerul pentru ziua de azi a fost amânată, iar anunțul a fost făcut chiar de el prin intermediul rețelelor de socializare.

ADVERTISEMENT

Andrei Șelaru a început, iată, săptămâna cum nu se poate mai prost. Youtuber-ul pregătea o surpriză pentru fanii săi, însă coronavirusul și-a spus cuvântul și de data aceasta, cum s-a mai întâmplat și în cazul mai multor vedete.

Norocul lui Selly este că deocamdată nu a intrat el în contact cu cineva confirmat cu coronavirus, dar tocmai pentru a fi sigur că este ferit de tot, a oprit filmările.

ADVERTISEMENT

„Este foarte posibil să intrăm toți în carantină”

„Bună ziua, din păcare filmarea nu mai poate avea loc. Unul dintre angajați a intrat în conctat cu cineva suspect de Covid, așteptăm să iasă rezultatul…este foarte posibil să intrăm toți în carantină de mâine. Poate că răspunsul nu este cel așteptat…dar nici noi nu ne așteptam la o astfel de situație”, a transmis idolul adolescenților zilelor noastre în această dimineață.

„Tre’ să găsesc repede o altă locațaie pentru că vlogul pe care o să îl fac o să fie rachetă. Rezolvăm noi azi”, a scris tânărul pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Selly este cel mai urmărit vlogger din România și este unul din puținii tineri care au reușit să se îmbogățească pe bune din activitatea de pe Youtube.

Nu doar pe rețeaua video de socializare amintită mai sus are succes. Andrei este urmărit și pe Instagram, unde numără nu mai puțin de 1,6 milioane de utilizatori la peste 1.200 de postări.

ADVERTISEMENT

Conținutul său este dedicat în exclusivitate adolescenților, căci trece în revistă problemele cu care se confruntă tinerii de vârsta sa: de la cele mai banale activități până la cele mai complicate, specifice vârstei.

selly
Mesajul postat de Selly pe Instagram în această dimineață
ADVERTISEMENT
Tags: