Life

Selly, desființat de Mădălin Voicu, după ce vloggerul și-a înscenat accidentul: ”Se crede Șelimbăr, trebuie să suporte toate consecințele”

24.08.2020 | 11:16
Selly desfiintat de Madalin Voicu dupa ce vloggerul sia inscenat accidentul Se crede Selimbar trebuie sa suporte toate consecintele
ADVERTISEMENT

Mădălin Voicu a avut o reacție dură la adresa lui Andrei Șelaru, vloggerul craiovean cunoscut sub numele de Selly, după ce tânărul și-a înscenat un accident de mașină. Fostul senator este de părere că tânărul de 19 ani trebuie să-și asume consecințelor faptelor sale.

Politicianul a mărturisit într-un interviu acordat pe canalul de Youtube al lui Cristi Brancu că renumitul vlogger se crede Șelimbăr. Mădălin Voicu este convins că Selly nu a dormit de oftică pentru că nu a fost contactat de jurnaliști în legătură cu accidentul, aceștia preferând să dea știrea fără a verifica veridicitatea ei.

ADVERTISEMENT

„Îți dai seama ce jignire a fost pentru Selly, că nimeni n-a sunat să zică: băi, ești viu, ai pățit ceva? Așa, săracu’, nu doarme o săptămână de oftică pentru că nu l-a sunat nimeni să verifice chestiile astea”, a spus cunoscutul dirijorul.

Mădălin Voicu, reacție acidă la adresa lui Selly, după înscenarea accidentului

„Fiecare își asumă, dacă Selly se crede Șelimbăr, trebuie să suporte toate consecințele. Eu nu vreau să discut despre Selly pentru că nu-l cunosc”, a mai spus fostul senator despre celebrul vlogger și cântăreț originar din Craiova.

ADVERTISEMENT

Totodată, cunoscutul politician este convins că Selly, dar și alți tineri bloggeri sau vloggeri nu fac altceva decât să profite de naivitatea publicului lipsit de educație și cultură. Solistul de la 5Gang a fost băgat în aceeași oală cu Abi Talent, vloggerul din Buzău cunoscut pentru scandalurile pe care le-a iscat în online.

„Eu pot să-mi spun părerea despre ce face el, adică ce prestează, că muzică nu se cheamă. În mod concret, din ce înțeleg eu, oamenii ăștia profită de mulți naivi care, lipsiți de cultură, de educație, sunt vasalii acestui gen de șmecherie.

ADVERTISEMENT

Este sinonim cu ceea ce fac țiganii… așa fac și românii”, a completat Mădălin Voicu în emisiunea prezentată de Cristi Brancu pe canalul său de Youtube.

Politicianul, despre stilul muzical ales de Selly și Abi Talent

„Păi ce exemplu e Selly, băi? Ce exemplu e Abi? Lasă-i bă, să cânte, să facă ce-or știi, dar nu să se lase într-o zonă în care să se autointituleze mari influenceri. Fiecare își alege cum crede el genul, de muzică sau de text că și ei tot un fel de manele cântă… Hai să fim serioși.

ADVERTISEMENT

Eu fiind muzicant și muzician nu pot să accept că asta se cheamă muzică, ce face Selly, ce face Abi sau ce fac alții, că nici nu-i știu după nume, am mai auzit pe la băieții mei. 

Muzică nu e, adică e ceva așa care e un fel de kitsch pentru fraieri. Printre fraieri sunt și ăștia ai mei mici, care și ei sunt înnebuniți cu tot felul de genuri d-astea: trap, rap, crap sau map”, a completat politicianul de etnie romă.

ADVERTISEMENT