Life

Selly, investiție serioasă pentru ultimul său film. Când apare Romina Vtm în cinematografe

Selly, sumă uriașă în producția Romina Vtm. Când se lansează al treilea film al vedetei și ce actori joacă în această comedie.
02.11.2022 | 08:08
Selly investitie serioasa pentru ultimul sau film Cand apare Romina Vtm in cinematografe
Selly, sumă uriașă în producția Romina Vtm. Când se lansează al treilea film al vedetei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul și cunoscutul vlogger a făcut o investiție serioasă pentru ultimul său film. Când apare Romina Vtm în cinematografele din România și care sunt actorii care joacă în pelicula, în regia lui Matei Dima și a lui Ștefan Lucian.

Selly, sumă uriașă în producția Romina Vtm. Când se lansează al treilea film al vedetei

Selly este nerăbădător să lanseze cel de-al treilea film din cariera cinematografică. Cântărețul a mărturisit că a făcut o investiție destul de mare în comedia Romina Vtm, care va apărea la începutul anului viitor.

ADVERTISEMENT

„Filmul se lansează pe data de 2 ianuarie 2023, avanpremiera va avea loc pe 26 decembrie, iar trailerul va ieși luna aceasta. Nu avem încă un buget, însă suntem în post-producție.

Cu siguranță e un film care costă câteva sute de mii de euro. Echipa a fost foarte bine compusă, lucrurile s-au mișcat foarte repede, am terminat în 17 zile tot proiectul. Echipa mai are filme la activ, au lucrat și la Tabara, așa că știu cum se mănâncă filmele.

ADVERTISEMENT

Totul s-a desfășurat foarte bine. Am filmat în Costinești și în București, cam jumătate-jumătate”, a declarat Selly pentru spynews.ro.

Romina Vtm, o producție cu actori de renume și vedete

Selly va avea de această dată un rol secundar. Celebrul vlogger are doar două replici în pelicula care urmează să apară în cinematografele din România pe 2 ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT

Comedia Romina Vtm îmbină actori de renume, artiști și influenceri. Printre aceștia se numără: Bogdan de la Ploiești cu Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Costel Biju, Nicole Cherry, Ana Guran, Letiția Vlădescu și Costi Max.

„Mă bucur că românii vor putea să vadă un musical în cinema. Este primul proiect de genul de la noi și asta mă face să mă ambiționez să iasă cât mai bine.

ADVERTISEMENT

Este un rol greu, dar nu m-am ferit niciodată de muncă și de provocări noi. Vă așteptăm la cinema să o cunoașteți pe Romina”, a declarat Nicole Cherry, conform tvmania.ro.

ADVERTISEMENT