Life

Selly, mai îndrăgostit ca niciodată! Ipostaza romantică în care a apărut alături de iubita lui, Smaranda

Selly a publicat o fotografie în care apare alături de iubita lui, Smaranda Știrbu, care i-a făcut pe fani să înroșească butonul de inimioară de pe Instagram!
28.05.2022 | 21:26
Selly mai indragostit ca niciodata Ipostaza romantica in care a aparut alaturi de iubita lui Smaranda
Selly, alături de Smaranda Știrbu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Smaranda este sursa principală de fericire pentru vloggerul Selly! Andrei Șelaru, pe numele din buletin, profită de fiecare ocazie pe care o are ca să-și strige dragostea pe care o poartă față de aleasa inimii sale, în văzul tuturor.

Selly și Smaranda s-au sărutat în văzul tuturor

Fostul membru al trupei 5Gang i-a obișnuit pe fani să publice tot felul de fotografii în care apare alături de persoana căreia îi spune cel mai constant „Te iubesc”.

ADVERTISEMENT

Cea mai recentă imagine pe care a urcat-o pe Instagram a fost făcută la mare, în timpul uneia dintre serile festivalului de muzică trap „Beach, please!”.

Învăluit de iubire, Selly s-a lăsat pozat sărutându-se cu Smaranda. Nu a fost nevoie de nicio altă descriere pentru această ipostază. A fost suficient un simplu emoticon, unul care arată perfect ce este în sufletul tânărului care a făcut un munte de bani din vlogging.

ADVERTISEMENT
Selly și Smaranda, mai îndrăgostiți ca niciodată. Foto: Instagram

Cei doi nu se gândesc deocamdată la căsătorie

Printre comentariile pozitive, s-au strecurat și câteva răutăcisme din partea celor care îl urmăresc pe Instagram. Așa cum ne-a obișnuit, Selly nu îi mai bagă în seamă pe așa-numiții hateri, cel puțin nu atunci când este prea ocupat cu iubita lui!

„Ador; Ce gagicar!; Nu vă mai lingeți atâta în public!; Vă stă foarte bine; Sunteți frumoși”, sunt câteva dintre comentariile apărute la poza în care o sărută pe Smaranda.

ADVERTISEMENT

Cu toate că relația celor doi merge ca pe roate, niciunul nu are în plan, deocamdată, să se căsătorească. Cei doi nu sunt de ”modă veche” și trăiesc fiecare moment împreună ca și cum ar fi deja căsătoriți.

„Ne iubim foarte mult, gândim la fel, avem personalități foarte asemănătoare și pur și simplu există o chimie foarte bună. Motiv pentru care nu m-am gândit la căsătorie în sine.

ADVERTISEMENT

O consider pe Smără o parteneră extraordinară care a fost mereu lângă mine, m-a susținut și nu pot să nu consider aceste lucruri importante pentru mine și pentru relația noastră”, a spus la un moment dat vloggerul într-un interviu acordat site-ului wowbiz.ro.

 

ADVERTISEMENT
Tags: