Life
notix pixel id

Selly nu mai apare la Prima TV. Emisiunea, out din grilă: “Poate sunt prea tânăr”

01.04.2021 | 13:35
Selly nu mai apare la Prima TV. Emisiunea, out din grilă:
Selly nu mai apare la Prima TV. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Selly a decis să renunțe la emisiunea pe care o avea la postul Prima TV, cu care a colaborat de la finalul anului trecut. În cele patru luni în care a apărut emisiunea pe TV, s-au difuzat 13 ediții Selly Show.

Conform Pagina de Media, se pare că audiența a fost de aproximativ 80.000 de români pe TV, iar vârful a fost în ediția de Crăciun, când Selly a fost urmărit de 260.000 de români.

“A fost decizia mea și numai a mea să nu mai realizez emisiunea la Prima TV. Nu mă mai regăseam în acest show. Am realizat că poate nu este momentul, chiar dacă eu mi-am dorit dintotdeauna să fac o astfel de emisiune. Poate sunt prea tânăr pentru un astfel de format. Partenerii de la Prima TV au fost extraordinari, am învățat mult de acolo, dar am realizat că sunt cel mai bine în elementul meu pe vlog”, a declarat Selly, pentru Pagina de Media.

ADVERTISEMENT

Selly nu mai apare la Prima TV

Vloggerul nu consideră acest lucru drept un eșec. Crede că se simte mai în elementul lui în online, iar emisiunea de pe TV ar fi avut nevoie de cel puțin doi ani ca să devină de succes.

“Când sunt în platou, la costum, cu toate rigorile din televiziunea, cred că nu mai am aceleași performanțe și cred că asta s-a văzut și în cifre. A fost cea mai bună decizie să ne oprim și să ne asumăm. Nu consider că a fost un eșec, pentru că am învățat multe în această perioadă: ce este o emisiune TV, cum se face, cum se lucrează cu foarte mulți oameni în același timp.

ADVERTISEMENT

Sunt însă mult mai în elementul meu în online. Încercarea de a face o emisiune pentru două canale media diferite nu a fost una reușită, dar mă bucur că măcar am încercat. Ar fi fost poate nevoie de cel puțin doi ani pentru a avea succes. Este greu să comunici și pentru un om de 35 de ani și pentru un adolescent de 15 ani în același timp. Sunt puține formate care pot face asta. Eu sunt mândru de ce am realizat, de exemplu pe partea de început a emisiunii”, a completat Selly.

A fost influențată decizia de scandalul recent în care a fost implicat?

Cu toate că mulți s-au gândit la această variantă, Andrei Șelaru neagă că ar fi vreo conexiune între cele două evenimente. Selly a fost criticat dur de multă lume, după ce au apărut imaginile de la ziua lui de naștere. Totuși, el susține că decizia de a renunța la Prima TV a fost luată înaunte de acel eveniment controversat.

ADVERTISEMENT

“Lăsând la o parte zona de venituri, de profit, de cifre, am tras linie și am realizat că este mai bine pe online. Acolo sunt în elementul meu, făcând vlogging și cred că va fi și în următorii ani. Poate dacă aveam 30 de ani altfel ar fi fost rezultatul cu acest proiect, dar acum, chiar dacă a fost unul dintre visurile mele, mi-am dat seama că nu mă regăsesc.

Să faci un show TV nu se compară cu ceea ce faci pentru un vlog. Am luat decizia aceasta înainte de ziua mea, nu are nicio legătură cu petrecerea. Ce se va face cu studioul? Nu cred că s-a luat încă o decizie”, a completat Selly.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri