Life

Selly, prima reacție după petrecerea de la Snagov: ”Nu mai credeți tot ce vedeți la televizor”

01.03.2021 | 17:33
Selly prima reactie dupa petrecerea de la Snagov Nu mai credeti tot ce vedeti la televizor
Selly, prima reacție după petrecerea de la Snagov: ”Nu mai credeți tot ce vedeți la televizor”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, a reacționat după petrecerea organizată cu ocazia împlinirii vârstei de 20 de ani. Artistul a spus ce s-a întâmplat în vila din Snagov, unde a petrecut pe ritmuri de manele alături de cei mai buni prieteni. 

Vloggerul a mărturisit că urmează să facă un videoclip în care să arate care a fost realitatea la petrecerea unde Poliția Română a împărțit amenzi în valoare de 15.000 de lei, însă până atunci le-a transmis fanilor să nu creadă tot pe apare pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Cântărețul susține că imaginile difuzate la unele posturi de televiziune nu sunt reale, motiv pentru care vrea să vină cu varianta sa de adevăr. Selly va oferi în curând toate răspunsurile referitoare la scandalul în care este implicat în momentul de față.

Selly, prima declarație după petrecerea sa de naștere, unde Poliția a împărțit amenzi

„Filmez azi clip cu răspunsul la scandalul care a apărut, o să vă explic tot. Că e prea de tot ce se întâmplă, în România ipocrizia e la nivel maxim. Revin cu video, vă pup! 

ADVERTISEMENT

Răspunsul meu, în curând. Nu mai credeți tot ce vedeți la televizor pe la toate posturile alea de spălat bunicii pe creieri. Revin cu video cel mai probabil azi. 

Încă o dată vă mulțumesc tuturor pentru urări, sunteți cei mai tari și vedeți că am și o surpriză frumoasă special pentru voi”, a scris Selly la secțiunea Stories de pe Instagram în urmă cu câteva ore, unde a publicat și un citat celebru.

ADVERTISEMENT

„Mass-media este cea mai puternică entitate de pe Pământ. Are puterea de a face vinovatul nevinovat și de a face pe cel vinovat nevinovat, și asta este putere. Pentru că ei controlează mințile maselor”, sunt vorbele rostite de Malcom X, un purtător de cuvânt de origine americană.

Polițiștii s-au sesizat în cazul aniversării celebrului vlogger din Craiova după ce pe rețelele de socializare au apărut mai multe filmări în care invitații nu țineau cont de măsurile de protecție impuse de pandemie. Niciunul dintre invitați nu a purtat mască de protecție, deși erau în interior.

ADVERTISEMENT

Proprietarul restaurantului din Snagov și organizatorul evenimentului, adică nimeni altul decât tânărul din formația 5 GANG au fost amendați de oamenii legii în noaptea de 27 spre 28 februarie pentru că nu au respectat măsurile de protecție individuală.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, se arată într-o informare a IPJ Ilfov.

ADVERTISEMENT