Life

Selly, pregătit pentru un nou proiect în online. Când se lansează ”La muncă”

Selly a făcut mai multe dezvăluiri despre noul său proiect din mediul online. Vloggerul, pe numele său real Andrei Șelaru, a spus când se lansează „La muncă”, dar și cine este primul său invitat.
16.03.2022 | 18:26
Selly pregatit pentru un nou proiect in online Cand se lanseaza La munca
Selly, dezvăluiri despre noul său proiect. Când se difuzează primul episod din ”La muncă”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Planul pus în aplicare de artist vine după ce în ultima perioadă a primit tot mai des întrebarea: ”Ce ar face influencerii dacă nu ar mai exista social media?”. Acum tânărul caută răspunsuri în cel mai nou proiect de pe Youtube.

Selly, dezvăluiri despre noul său proiect. Când se difuzează primul episod din ”La muncă”

Selly, care și-a încercat norocul și în televiziune, este pregătit pentru un nou proiect în online. Se intitulează ”La muncă” și urmează să fie lansat vineri, 18 martie. Prima persoană alături de care filmează vloggerul este Dorian Popa, cu care este bun prieten.

ADVERTISEMENT

„În fiecare episod arătăm ce presupune job-ul respectiv. Cu testimoniale de la angajaţi, care este vibe-ul în colectivul de angajaţi de acolo, interviuri cu managerii. Noi făcând jobul respectiv, este cel mai bun show-case a ceea ce presupune un job la compania respectivă.

Este un nou mod de a atrage angajaţi şi un nou mod de a face marketing de resurse umane, despre care noi credem că va fi foarte eficient, întrucât totul este la vedere, arătăm fiecare aspect al jobului respectiv. 

ADVERTISEMENT

Foarte important: nu încercăm să cosmetizăm jobul acolo unde nu este cazul. Îi întrebăm, de exemplu, pe angajaţi, care este cea mai mare gafă pe care au făcut-o. Nu este totul roz, vrem să arătăm realitatea din spatele acestor joburi, pentru că acestea sunt adesea stigmatizate.

Joburile acestea simple, de curier, de livrator, de angajat la salubritate sunt adeseori stigmatizate, ceea ce mi se pare o nedreptate, pentru că avem nevoie de oameni care să facă genul acesta de meserii”, a declarat Selly pentru paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

Unde se poate vedea show-ul produs de Selly

Cântărețul spune că fiecare episod în parte va prezenta cât o meserie, precizând că unele filmări vor avea și sponsori. Show-ul este produs de compania lui Andrei Şelaru, Selly Media Network, și se va vedea pe canalul de Youtube, iar mai apoi pe o platformă.

În momentul de față producția este finanțată de încasările din Youtube, platformă unde Selly este activ de la o vârstă foarte fragedă. În primul episod vedeta este alpinist utilitar, în timp ce în al doilea va fi gunoier, alături de Theo Rose şi de Costi Max.

ADVERTISEMENT

„Primul sezon este exclusiv pe youtube. Nu este pe TV, nu este pe nicio platformă de streaming. Pentru youtube este un produs high-quality. Poate sezoanele următoare vor fi şi pe o platformă de streaming sau şi în altă parte.

Nu cred că mai vreau să mă duc şi pe zona de TV. Mi-aş dori ca următoarele sezoane să fie pe o platformă de streaming”, a mai spus Selly, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT
Tags: