Life

Selly s-a alăturat Armatei! Vloggerul, la instrucţie cu militarii de elită. Reacţii dure din partea românilor

Selly s-a alăturat Armatei! Vloggerul a mers la instrucție împreună cu militarii de elită, iar românii au avut reacții dure pe rețelele de socializare.
25.08.2022 | 14:10
Selly sa alaturat Armatei Vloggerul la instructie cu militarii de elita Reactii dure din partea romanilor
Selly s-a alăturat Armatei și a mers la instrucție cu militarii de elită. Cum au reacționat românii. Sursa foto: Facebook MApN/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Selly s-a alăturat Armatei și a mers la instrucție cu militarii de elită. Sute de români au avut reacții dure pe rețelele sociale după ce au aflat despre gestul vloggerului.

Selly s-a alăturat Armatei și a mers la instrucție cu militarii de elită. Reacțiile românilor

MApN a postat câteva imagini din timpul instrucției militare, iar în acestea apare și cunoscutul vlogger. Selly a venit însoțit de Drăcea, cunoscut datorită emisiunii de pe canalul PORC TV.

ADVERTISEMENT

În realitate, Selly s-a alăturat Armatei doar pentru a filma noul episod al seriei La Muncă de pe YouTube, unde invită diverse persoane publice din România să lucreze alături de el la diverse locuri de muncă.

“Avem colegi noi! Dacă până și Selly a decis să se alăture Armatei României, voi ce mai așteptați? Pentru că e teamplayer, și-a adus și un prieten.

ADVERTISEMENT

Revenim cu detalii despre primele lor momente de instrucție alături de militarii de elită ai Scorpionilor Roșii!”, este anunțul postat de Ministerul Apărării Naționale pe pagina de Facebook.

Sute de internauți au reacționat la postarea MApN. Românii s-au amuzat pe seama faptului că Selly ar putea face parte din Armata Română.

ADVERTISEMENT

Aceștia sunt de părere că un tânăr ca Selly nu are ce căuta în Armată și că MApN își face reclamă pe seama vloggerului.

“Primiți fetițe? E legal?/ Aștept Gașca Zurli/ Alt papagal nu ați putut găsi/Ce glumă proastă la adresa Armatei Române/ Penibili mai sunteți.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță ați găsit cel mai bun exemplu… Cred că e buluc la recrutare… Ați adus un copil să se joace cu uniforma și să țopăie în tanc? Se vede din poze cât își ia de în serios rolul...”, sunt doar câteva dintre comentariile românilor.

Selly, despre proiectul online La Muncă

De-a lungul timpului, haterii i-au reproșat adesea lui Selly că nu s-ar mai descurca dacă nu ar mai exista online-ul.

Andrei Șelaru, pe numele său real, vrea să le demonstreze contrariul, acesta fiind motivul pentru care a lansat un proiect cu totul special, La Muncă.

Până acum, Selly a “lucrat” în diverse locuri alături de alte celebrități din România.

Vloggerul a spălat geamuri la înălțime alături de Dorian Popa, a lucrat într-o shaormerie împreună cu Alex Velea, dar și la piață, acolo unde a vândut legume alături de Antonia. În plus, a livrat mâncare și a lucrat și într-un supermarket.

Prin intermediul acestui proiect, Selly vrea să le demonstreze oamenilor că ar fi în stare să se reprofileze în cazul în care platformele sociale ar dispărea și nu ar mai avea unde să-și posteze conținutul.

ADVERTISEMENT
Tags: