Life

Selly s-a dezbrăcat pe Instagram. Postarea care face furori în rândul admiratoarelor – Foto

14.07.2020 | 11:26
Selly sa dezbracat pe Instagram Postarea care face furori in randul admiratoarelor  Foto
Vloggerul Selly, implicat într-un accident de mașină. Reacțiile lui de la fața locului au scandalizat internetul. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Selly a lăsat inhibițiile la o parte și s-a pozat dezbrăcat, iar imaginea a creat mare vâlvă pe Instagram. Cel mai bogat vlogger din România nu a mai ținut cont de nimic și a publicat un video cu el la bustul gol.

Selly a apărut dezbrăcat pe Instagram, în atelierul său de creație

Cel mai cunoscut și înstărit youtuber din țară le-a făcut o surpriză plăcută admiratoarelor odată cu postarea imaginii fără tricou.

ADVERTISEMENT

Imaginea cu acesta acoperit doar de un prosop a ”scăpat” dintr-un videoclip de pe Insta, iar apoi a fost chiar el cel care s-a afișat, făcându-le pe plac fanelor.

Andrei Șelaru lucrează la foc automat pentru canalul său de Youtube, iar de când s-a mutat de la Craiova la București, cel mai mult timp îl petrece în atelierul său de creație, pe care l-a prezentat de curând fanilor.

ADVERTISEMENT

„Frumos, stați să vedeți ce video-uri ies…Da, frate, sunt la bustul gol. Ce? Nu mă ascund. Sunt la mine în casă da?”, a spus Selly din cuibul său creativ.

Vloggerul vrea un alt sistem de învățământ în România

Tânărul a reintrat în atenția publicului odată cu susținerea examenului de Bacalaureat, susținând că sistemul de învățământ actual este depășit de nevoile reale ale studenților care ies de pe băncile școlii.

ADVERTISEMENT

Selly a propus ideile sale de reformă celor din Educație, iar acestea au devenit virale, mulți dintre cei de vârsta lui fiind de acord că școala trebuie să arate altfel pentru ca elevii să aibă cu adevărat un viitor în România.

„Gândiţi-vă la câte meserii noi au apărut în ultimii 20 de ani, de la programatori, IT-işti, vloggeri etc. Gândiţi-vă câte meserii au devenit inutile între timp şi căte lucruri cu adevărat aplicabile în viaţa reală, în viaţa de zi cu zi, învăţaţi de fapt în liceu.

ADVERTISEMENT

Toată lumea se concentrează pe materiile de BAC, iar restul materiilor sunt o glumă, sunt ignorate complet”, s-a revoltat de curând vloggerul.

selly
Selly și-a prezentat aproape dezbrăcat atelierul său de creație pe Instagram
ADVERTISEMENT
Tags: