Life

Selly sfidează pandemia! Petrecere de pomină cu lăutari: „Trăiesc ca un boier!”

28.02.2021 | 14:49
Selly sfideaza pandemia Petrecere de pomina cu lautari Traiesc ca un boier
ADVERTISEMENT

În timp ce experții sanitari din toate colțurile lumii se străduiesc să descopere cele mai eficiente „arme” în lupta cu noul coronavirus și avertizează pe toate căile posibile cu privire la apariția unui nou val al pandemiei, mult mai periculos decât precedentele două, Selly petrece de mama focului.

Într-o vilă închiriată special, zeci de invitați, lăutari „de seamă” și dedicații până la ivirea zorilor, că doar nu îi este dat în fiecare zi să împlinească 20 de ani. Despre distanțare fizică și alte restricții impuse în această perioadă nici nu mai încape discuție.

ADVERTISEMENT

Orice am spune în plus ar fi de prisos. Nu de alta, imaginile publicate noaptea trecută pe rețelele de socializare vorbesc de la sine despre. Cât despre reforma sistemului educațional, anunțată cu surle și trâmbițe de vlogger până mai ieri, ei bine, aceasta se cam lasă așteptată.

Selly, petrecere de pomină cu lăutari și zeci de invitați, în plină pandemie

Am averi și bani pentru o mie de ani/ Trăiesc ca un boier, stau bine monsieur/ Când vă văd, m-apucă mila că nu vă duce bila/ Nu vă duce bibilica, nu sunteți buni de nimica/

ADVERTISEMENT

Nimica nu știți voi, nici cât face doi plus doi/ Și aveți numa’ harfe-n voi de gherțoi”, sunt doar câteva dintre versurile melodiilor care au răsunat în timpul petrecerii. V-ați dat seama deja, probabil, cui aparțin.

Când vorbiți de mine, v-aș da una peste gură/ Dar mi-e să nu-mi stric Rolexu’ de la mână/ Și-un picior la mișto, ața v-aș da/ Dar nu-mi murdăresc pantofii mei de catifea”, le-a cântat cu foc Tzanca Uraganul invitaților, până la ivirea zorilor.

ADVERTISEMENT

Vreau să fac o declarație pentru toți fanii mei. Vă iubesc pe toți, sunteți cei mai tari!”, le-a transmis Selly fanilor săi de pe Instagram, majoritatea adolescenți, în timp ce chefuia de mama focului pe ritmurile manelistului.

Asta deși evenimentele care implică un număr mare de persoane sunt interzise cu desăvârșire în timpul stării de alertă. „Se propune menținerea interdicției desfășurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise şi/sau deschise, publice şi/sau private.

ADVERTISEMENT

Se propune menținerea interdicției organizării de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) în spaţii închise și deschise cum ar fi, fără a se limita la acestea, saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente”, se arată în ordonața de urgență a Guvernului.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
”O veste groaznică”. A murit la doar 46 de ani
”O veste groaznică”. A murit la doar 46 de ani
Cel mai temut criminal în serie din România ar putea fi eliberat din...
Cel mai temut criminal în serie din România ar putea fi eliberat din închisoare. A fost condamnat pe viață în 2015
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
VIDEO Mercedes-Benz pregătește un turn rezidențial, cu 65 etaje, inclusiv hotel
VIDEO Mercedes-Benz pregătește un turn rezidențial, cu 65 etaje, inclusiv hotel
Simulare Bac 2024. Ce subiecte au picat la matematică
Simulare Bac 2024. Ce subiecte au picat la matematică
Statul pe scaun timp îndelungat, asociat cu o moarte prematură. Exercițiile fizice nu...
Statul pe scaun timp îndelungat, asociat cu o moarte prematură. Exercițiile fizice nu ajută
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg....
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg. „Mi-e greu sǎ pun în cuvinte tot ce simt”
Care sunt pensionarii care putea pierde lunar sute de lei la pensie. Legea...
Care sunt pensionarii care putea pierde lunar sute de lei la pensie. Legea pregătită de parlamentari
Mucenici muntenești cu nucă și vanilie. Cea mai simplă rețetă
Mucenici muntenești cu nucă și vanilie. Cea mai simplă rețetă
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Vestea momentului în plin proces al Simonei Halep la TAS! Sancţiune ANULATĂ pentru...
Vestea momentului în plin proces al Simonei Halep la TAS! Sancţiune ANULATĂ pentru un supliment contaminat!
Verdict final în procesul celor trei arabi care au ucis 17 români, cu...
Verdict final în procesul celor trei arabi care au ucis 17 români, cu spirt contrafăcut. Într-o comună din Iaşi, oamenii au primit otrava de la primărie, cu o felicitare de Paşte
3 zodii care vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o veste...
3 zodii care vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o veste extraordinară. Vor începe un nou capitol din viața lor