Life

Selly sfidează pandemia! Petrecere de pomină cu lăutari: „Trăiesc ca un boier!”

28.02.2021 | 14:49
Selly sfideaza pandemia Petrecere de pomina cu lautari Traiesc ca un boier
ADVERTISEMENT

În timp ce experții sanitari din toate colțurile lumii se străduiesc să descopere cele mai eficiente „arme” în lupta cu noul coronavirus și avertizează pe toate căile posibile cu privire la apariția unui nou val al pandemiei, mult mai periculos decât precedentele două, Selly petrece de mama focului.

Într-o vilă închiriată special, zeci de invitați, lăutari „de seamă” și dedicații până la ivirea zorilor, că doar nu îi este dat în fiecare zi să împlinească 20 de ani. Despre distanțare fizică și alte restricții impuse în această perioadă nici nu mai încape discuție.

ADVERTISEMENT

Orice am spune în plus ar fi de prisos. Nu de alta, imaginile publicate noaptea trecută pe rețelele de socializare vorbesc de la sine despre. Cât despre reforma sistemului educațional, anunțată cu surle și trâmbițe de vlogger până mai ieri, ei bine, aceasta se cam lasă așteptată.

Selly, petrecere de pomină cu lăutari și zeci de invitați, în plină pandemie

Am averi și bani pentru o mie de ani/ Trăiesc ca un boier, stau bine monsieur/ Când vă văd, m-apucă mila că nu vă duce bila/ Nu vă duce bibilica, nu sunteți buni de nimica/

ADVERTISEMENT

Nimica nu știți voi, nici cât face doi plus doi/ Și aveți numa’ harfe-n voi de gherțoi”, sunt doar câteva dintre versurile melodiilor care au răsunat în timpul petrecerii. V-ați dat seama deja, probabil, cui aparțin.

Când vorbiți de mine, v-aș da una peste gură/ Dar mi-e să nu-mi stric Rolexu’ de la mână/ Și-un picior la mișto, ața v-aș da/ Dar nu-mi murdăresc pantofii mei de catifea”, le-a cântat cu foc Tzanca Uraganul invitaților, până la ivirea zorilor.

ADVERTISEMENT

Vreau să fac o declarație pentru toți fanii mei. Vă iubesc pe toți, sunteți cei mai tari!”, le-a transmis Selly fanilor săi de pe Instagram, majoritatea adolescenți, în timp ce chefuia de mama focului pe ritmurile manelistului.

Asta deși evenimentele care implică un număr mare de persoane sunt interzise cu desăvârșire în timpul stării de alertă. „Se propune menținerea interdicției desfășurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise şi/sau deschise, publice şi/sau private.

ADVERTISEMENT

Se propune menținerea interdicției organizării de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) în spaţii închise și deschise cum ar fi, fără a se limita la acestea, saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente”, se arată în ordonața de urgență a Guvernului.

ADVERTISEMENT