ADVERTISEMENT
Life

Selly și-a ieșit din nou din minți din cauza sistemului de învățământ. Cum comentează incertitudinea privind începerea școlii din septembrie

Autor: Dan Suta | 30.07.2020 | 10:45
Selly și-a ieșit din nou din minți din cauza sistemului de învățământ. Cum comentează incertitudinea privind începerea școlii din septembrie
Selly a criticat din nou sistemul de învățământ din România. Sursa foto: Instagram

Selly a comentat din nou în termeni duri despre sistemul de învățământ din România. Vloggerul spune că elevii sunt terorizați de profesori comuniști și libidinoși și că actualul sistem ar trebui să se schimbe radical.

ADVERTISEMENT

Selly, despre deschiderea școlilor din septembrie

Nu e prima oară când tânărul îndrăgit în mare parte de puștanii de vârsta lui face o analiză a situației educației românești. De data asta, modul în care a vorbit despre el a fost mai dur ca oricând.

Andrei Șelaru este de părere că guvernul face foarte bine că nu ia încă o decizie cu privire la deschiderea școlilor din septembrie, căci sănătatea primează, iar evoluția pandemiei nu poate fi încă prezisă.

„Nici guvernanții nu au o idee clară despre cum va fi în septembrie. Nici eu nu am date, nu știu cum evoluează pandemia. Important e ca nimeni să nu-și riște sănătatea”, a spus Selly.

ADVERTISEMENT

„Știu elevi traumatizați, cărora le-au fost tăiate aripile”

Cât despre sistemul de învățământ, au început atacurile: „În 10 ani, educația nu va mai însemna nimic în România. Și probemele cu pandemia, tot din lipsa educației au apărut. La anatomie, noi nu învățăm nimic despre alimentație, nutriție… Chiar și despre epidemii trebuia să știm, cum se răspândesc, cum să te protejezi”.

„În primul rând, profesorii ar trebui să se schimbe. Cunosc profesori extraordinari, mama predă de 15 ani, dar sunt și dascăli comuniști, libidinoși, care urlă în clasă și se dau la eleve.

Am mesaje, știu elevi traumatizați, cărora le-au fost tăiate aripile. Nici nu mai visează. Poate uiți ce ai învățat în clasa a XII-a, dar trauma o porți toată viața!”, a adăugat vloggerul.

ADVERTISEMENT

„Nu avem de unde să-i luăm și sunt și prost plătiți. Anual, dascălii ar trebui să fie evaluați de elevii lor, nu doar de comisii metodice, Consiliul de Administrație al școlii etc. Dacă 4-5 clase dau feedback negativ, profesorul trebuie să plece”, a spus Selly la Digi 24.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!