Life

Selly și Alex Velea, lucrători în shaormerie: „Oamenii cred că noi am mai făcut asta înainte”. Cum s-au descurcat

Selly și Alex Velea au făcut și vândut shaorma pentru o zi. Totul s-a întâmplat în cadrul proiectului pe care tânărul vlogger l-a lansat anul acesta în mediul online.
24.06.2022 | 15:30
Selly si Alex Velea lucratori in shaormerie Oamenii cred ca noi am mai facut asta inainte Cum sau descurcat
Selly și Alex Velea au lucrat în shaormerie pentru o zi. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anul acesta, Selly a lansat în mediul online proiectul „La muncă”. În cadrul acestuia, el invită diferite persoane publice din România să lucreze alături de el în diferite locuri de muncă. Până acum a filmat cu vedete precum Dorian Popa și Theo Rose, iar de data aceasta a venit rândul lui Alex Velea.

Cum a ajuns Alex Velea să lucreze într-o shaormerie? Selly l-a convins

Dacă împreună cu Dorian Popa a spălat geamuri, provocarea pe Selly i-a dat-o lui Alex Velea a fost facă față împreună programului unei shaormerii.

ADVERTISEMENT

Ei s-au echipat corespunzător și au fost gata să fie atât bucătari, cât și vânzători. Mai mult, atunci când aceștia au intrat în restaurantul tip fast-food au glumit și au spus că sunt făcuți pentru asta.

„Oamenii cred că noi am mai făcut asta înainte”, a spus Selly.

„Avem fețe de shaormari”, l-a completat Alex Velea.

După ce au pregătit mai multe porții de cartofi prăjiți, șefii au vrut să le pună la încercare și alte abilități și i-au trecut la tejghea, pentru a vinde produsele.

ADVERTISEMENT

„Spun Tatăl Nostru în gând de când am venit ca să fiu relaxat. Cred că o să-mi fie greu să fac față nivelului energic al lui Selly”, a declarat viitorul soț al Antoniei. 

Selly s-a rănit în timpul filmărilor

Atunci când s-au întors în bucătărie, vloggerul a avut parte de o experiență neplăcută. Acesta s-a ales cu o arsură la mână.

ADVERTISEMENT

„Și-au dat seama că nu putem face shaorme și ne-au trimis înapoi în bucătărie, m-am și ars la aragaz”, a concluzionat Selly.

De altfel, ceilalți angajați ai shaormeriei și-au dat cu părerea despre cele două vedete. După mai multe dezbateri, aceștia au fost de părere că amândoi se descurcă destul de bine.

ADVERTISEMENT

„Selly e ok, zici că e angajat aici, Alex e cu vrăjeala”, au spus aceștia, conform WoWbiz.