Life

Selly și iubita lui și-au mărit familia. Imagini emoționante postate de vlogger: „I-am adoptat”

Selly și partenera lui, Smaranda, au luat o decizie importantă în viața lor de cuplu. Cei doi au adoptat două ființe care îți topesc inima.
30.09.2021 | 12:37
Selly si iubita lui siau marit familia Imagini emotionante postate de vlogger Iam adoptat
Selly și Smaranda și-au mărit familia! Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vloggerul Selly și iubita lui au făcut un gest pentru care cu siguranță vor primi multe aprecieri. Nu, nu vă gândiți că au adoptat copii.

Este vorba despre doi pisoiași care l-au cucerit definitiv pe tânărul din trupa 5Gang. Andrei Șelaru s-a topit imediat ce a văzut micile feline și a și postat câteva imagini cu ele.

ADVERTISEMENT

Selly a publicat videoclipuri cu noii membri ai familiei sale pe contul său de Instagram. Youtuber-ul și iubita lui au acum o preocupare în plus, una care îi face extrem de fericiți.

Selly și iubita lui au adoptat doi pisoi

Cei doi pisoi albi s-au acomodat destul de repede cu tinerii porumbei și deja au inspectat locuința acestora.

ADVERTISEMENT

Tânărul i-a filmat pe cei doi pisoi în ipostaze amuzante, încercând să se cațere pe canapeaua din sufrageria locuinței vedetei.

Pisicile s-au atașat repede de Selly, vloggerul filmându-le cum dorm în poalele sale în timp ce se uită la televizor.

ADVERTISEMENT

„De azi înainte o să vă spamez cu postări cu frumoșii ăștia doi. Mor de dragul lor, mor. Uitați-vă la ei”, spune Selly pe Instastory în timp ce mângâie animăluțele.

„Fata e mai descurcăreață, a reușit să se urce singură pe canapea, în timp ce ăsta încă se chinuie. Uitați-vă la el, e ca mine la parcarea laterală”, spune amuzat youtuber-ul în timp ce-și surprinde felinele în cele mai funny momente.

ADVERTISEMENT
selly
Selly și-a prezentat pisicile, de care este efectiv îndrăgostit. Foto: Instagram

Vloggerul nu vrea să audă de căsătorie, deocamdată

Selly și iubita lui, Smaranda Știrbu, trebuie ca de acum înainte să își împartă sarcinile în îngrijirea celor doi pisoi, având în vedere că amândoi sunt destul de ocupați cu proiectele lor.

Tânărul vlogger este împreună cu iubita lui de mai mulți ani. Cei doi se afișează destul de des împreună pe rețelele de socializare și i-au obișnuit deja pe fani să le împărtășească din activitățile lor.

Chiar dacă sunt compatibili și se înțeleg de minune, nu au vorbit până acum despre căsătorie.

„Ei bine, nu cred că m-am gândit serios la asta. Consider că sunt mult prea tânăr să mă gândesc la acest aspect. Însă ce iți pot spune este că am o relație foarte frumoasă cu Smaranda.

O relație care deja aduna niste ani și eu cred că în continuare vom avea o relație armonioasă”, a declarat vloggerul în urmă cu ceva timp pentru wowbiz.ro.

 

ADVERTISEMENT
Tags: