Life

Selly și iubita lui, Smaranda, în culmea fericirii! Au făcut anunțul, iar fanii sunt în extaz

21.09.2020 | 12:16
Selly si iubita lui Smaranda in culmea fericirii Au facut anuntul iar fanii sunt in extaz
Selly a împlinit doi ani de relație cu Smaranda. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Selly și iubita lui, Smaranda, sunt în culmea fericirii. Vloggerul cu cel mai mare public din România este mai îndrăgostit ca niciodată și a dorit să marcheze iubirea în felul său.

Selly și Smaranda, doi ani de relație

Mai exact, Selly și partenera lui împlinesc astăzi doi ani de relație, iar pentru ca acest moment să fie unul special, au pregătit o sărbătorire alături de prieteni.

ADVERTISEMENT

Vloggerul de la 5Gang a postat o fotografie cu Smaranda în care se arată extrem de zâmbitor, semn că această relație are un viitor lung.

„Doi ani. Te iubesc!”, a scris Andrei Șelaru în dreptul fotografiei postate cu iubita lui pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cei doi, extrem de eleganți în poza postată pe rețeaua de socializare, au ieșit în oraș, iar fotografia festivă a primit nu mai puțin de 26.000 de aprecieri în doar o oră.

„Așteptăm nunta!; Doamne, ce drăguți sunteți!; La mulți ani! Vă iubesc pe amândoi și sper ca această relație să țină super-mult timp; Să fiți fericiți în continuare; Îți ador munca, Selly, continuă să o faci. Faci o muncă grozavă”, sunt câteva dintre comentariile scrise de fanii puștiului-minune al online-ului românesc.

ADVERTISEMENT

Se cunosc de pe băncile liceului

Andrei și Smaranda Știrbu s-au cunoscut în liceu, amândoi fiind colegi la „Frații Buzești”, instituție de învățământ din Craiova.

La fel ca Selly, iubita acestuia este extrem de conștiincioasă și s-a pregătit alături de vlogger pentru examenul de Bacalaureat, unde amândoi au luat note mari.

ADVERTISEMENT

Fata a intrat la Medicină, iar vloggerul a felicitat-o după ce a aflat că iubita lui va studia ceea ce visa încă din copilărie. Cei doi apar foarte des împreună la evenimentele unde sunt chemați, iar Andrei postează des imagini cu el și Smaranda, pe care a inclus-o în câteva episoade din materialele video pe care le realizează pentru canalul său de Youtube, unde este urmărit de peste 2,8 milioane de tineri.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: