Life

Selly, vacanță de lux în plină pandemie. Unde se află vloggerul alături de iubita sa

31.10.2020 | 17:03
Selly vacanta de lux in plina pandemie Unde se afla vloggerul alaturi de iubita sa
ADVERTISEMENT

Selly, pe numele din buletin Andrei Șelaru, a plecat zilele acestea peste hotare unde s-a refugiat de frigul care a pus stăpânire pe țara noastră. Celebrul vlogger a ales o destinație de lux, Dubai fiind locul unde a plecat însoțit de iubita sa. 

Tânărul artist din trupa 5GANG nu a stat prea mult pe gânduri și i-a făcut partenerei sale de viață o surpriză plăcută, așa cum se poate vedea din imaginile postate pe rețelele de socializare. Cei doi s-au fotografiat în Burj Park, o atracție de agrement în centrul Dubaiului.

ADVERTISEMENT

Vacanța celor doi tineri vine într-o perioadă grea pentru toată lumea din cauza pandemiei, dar se pare că acest lucru nu i-a împiedicat să se distreze. Selly și iubita sa, Smaranda, apar în fața clădirilor impunătoare, fanii fiind încântați de priveliște.

Selly, vacanță în destinații însorite. Vloggerul și-a dus iubita în Dubai

Pe de altă parte, unii dintre internauți s-au declarat consternați de ideea cântărețului de a plecat într-o vacanță de lux perioada aceasta. Aceștia nu au privit cu ochi buni destinația turistică aleasă de vloggerul în vârstă de 19 ani, reacțiile negative neîntârziind să apară.

ADVERTISEMENT

„Și noi murim de COVID”, „I-ați băgat pe hateri în boală, neboonilor?”, „O dă tare Selly, n-ai csf” sau „Mie mi se pare că poza e fake, adică în spate clădirile sunt pixelate”, sunt o parte din mesajele lăsate de fani pe pagina de Instagram a lui Selly.

Fotografia artistului a strâns peste 82.000 de vizualizări, aceasta fiind singura publicată în mediul online. Smaranda Știrbu, iubita vloggerului, a încărcat și ea o fotografie din vacanța de lux, așa cum și-a obișnuit internauții de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Se pare că de data aceasta solistul formației 5GANG s-a zgârcit legat de fotografii, cel mai probabil dorind să fie cât mai discret legat de viața sa amoroasă. Selly și Smaranda sunt împreună de 2 ani, relația lor începând încă de când erau colegi de bancă în liceu.

Ambii au luat examenul de bacalaureat cu note foarte bune, reușind să intre la facultățile dorite. Selly este student la o facultate de prestigiu din București, în timp ce iubita sa a intrat la Universitate de Medicină și Farmacie Carol Davila.

ADVERTISEMENT

Tânăra visează să devină medic, celebrul vlogger fiind extrem de mândru de partenera sa de viață pe care o susține în tot ceea ce face.

 

View this post on Instagram

 

DUBAI ???

A post shared by SELLY (@selly) on

ADVERTISEMENT
Tags: