Selymeş îşi aşteaptă rândul: „Spun oricând DA pentru Dinamo”

Eduard Popa   
in Dinamo
26/03/2018, 09:58
Selymeş îşi aşteaptă rândul: „Spun oricând DA pentru Dinamo”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

„Este o iniţiativă foarte bună. În străinătate sunt câteva cluburi care funcţionează foarte bine în modul acesta de ani buni. Dacă proiectul este gândit serios, poate avea rezultate. Nu sunt sută la sută sigur că poate avea succes în România, dar trebuie încercat. Până nu testezi, nu poţi să fii sigur. Cert este că situaţia actuală de la Dinamo nu mai poate continua aşa”, a comentat Tibor Selymeş, întrebat de gsp.ro dacă se va alătura proiectului suporterilor.

Fostul internaţional susţine că nu ar refuza „Câinii Roşii” dacă ar primi o ofertă din partea clubului: „Eu vin la Dinamo la orice oră, în orice situaţie, dacă sunt chemat! Este echipa mea de suflet şi vreau să ajut cu orice pot.”

Selymeş îi susţine pe Bratu şi Dănciulescu

Selymeş e convins că actuala conducere a lui Dinamo îşi poate face datoria: „Sper să i se acorde timp să arate ce poate pentru că în România ori nu se acordă timp, ori sunt bani şi se ajunge la acelaşi lucru”, a spus Selymeş despre Bratu. „Important este ca ultima decizie sportivă să fie a lui. Dacă este lăsat să îşi impună strategia şi să ia decizii, vor apărea şi rezultate”, a vorbit fostul tehnician al Astrei despre Dănciulescu.

Pe lângă Cornel Dinu sau Marius Niculae, o altă fostă legendă a lui Dinamo care ar dori să se alăture proiectului este şi fostul selecţioner Mircea Lucescu

Închide ×