Carousel hot news

Selymes a transferat un român la Kaposvar. “Am considerat că e mai bine”

Noul antrenor al celor de la Kaposvar, Tibor Selymes, doreste să se salveze de la retrogradare astfel că apelează la jucători români. Antrenorul se situează pe ultimul loc în primul eşalon...
27.01.2014 | 12:54
Selymes a transferat un român la Kaposvar.

Noul antrenor al celor de la Kaposvar, Tibor Selymes, doreste să se salveze de la retrogradare astfel că apelează la jucători români. Antrenorul se situează pe ultimul loc în primul eşalon ungar şi este dispus să transfere mai mulţi jucători care au evoluat în Liga 1, pentru a fi sigur de postul său şi în sezonul viitor. Unul dintre aceştia este Dragoş Firţulescu, fostul mijlocaş al Universităţii cu care s-a ajuns deja la un acord.

“Din păcate a trebuit să plec de la UTA, deoarece nu mai puteam avea încredere în promisiunile lui Marţian. Au fost ceva discuţii cu FC Universitatea Craiova, dar am ales ce am considerat că este mai bine pentru mine şi am decis să semnez cu Kaposvar, acolo unde antrenor este domnul Selymes. Urez prin intermediul vostru multă baftă Universităţii Craiova şi echipei UTA, cine ştie… poate într-o zi mă voi întoarce la Craiova”, a spus Firţulescu pentru FANATIK.RO.

Pînă în prezent fotbalistul de 24 de ani a mai trecut pe la FC Caracal, Jiul Petroşani, Alki Larnaca, ASA Tîrgu Mureş, U Cluj, FC Olt şi UTA.

2 români mai evoluează la Kaposvar, mijlocaşii Andrei Coroian (22 ani) şi Andrei Florean (21 ani)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri