Fotbal intern

Un fost stelist a SABOTAT Steaua: “El m-a convins să NU VIN în Ghencea!”

Fostul fundaş al grupării CFR Cluj, Tony da Silva, a povestit că, înainte de a ajunge alb-vişinii, a fost foarte aproape să semneze cu Steaua, însă Antonio Semedo l-a convins să accepte, în...
13.12.2013 | 20:43
Fostul fundaş al grupării CFR Cluj, Tony da Silva, a povestit că, înainte de a ajunge alb-vişinii, a fost foarte aproape să semneze cu Steaua, însă Antonio Semedo l-a convins să accepte, în...

Fostul fundaş al grupării CFR Cluj, Tony da Silva, a povestit că, înainte de a ajunge alb-vişinii, a fost foarte aproape să semneze cu Steaua, însă Antonio Semedo l-a convins să accepte, în cele din urmă, oferta clubului din Gruia.

“Erau deja la Cluj cîţiva portughezi, Semedo, Manuel Jose, Ricardo. Ştiam deja aproape tot despre oraş şi club, eram pus la curent cu aproape toate realităţile de aici, deşi eu, iniţial, îmi făcusem documentarea pentru Bucureşti. În 2007 trebuia să vin la Steaua, erau aproape toate detaliile mutării puse la punct. M-am urcat în avion. Aveam Porto – Bucureşti, cu escală la Frankfurt. La aterizare în Germania eram încă jucătorul Stelei. Acolo am primit telefonul lui Semedo, care m-a convins să merg la Cluj. El şi cu impresarul Marcel Popescu au avut un rol hotărîtor pentru alegerea mea”, a spus Tony pentru stiridesport.ro.

Pitbull, aşa cum era cunoscut printre suporterii CFR-ului, a povestit şi care a fost motivele care l-a determinat să refuze gruparea din Ghencea. “Au contat şi banii, aş fi ipocrit să susţin altceva. Dar nu aveam un contract foarte mare. Cîştigam la început cam cît cîştig acum la Pacos. Era un salariu corect. N-a fost însă numai pentru bani. Era şi o provocare. La Steaua aş fi fost probabil un jucător care a cîştigat titlul cu numărul douăzeci şi ceva. La Cluj era vorba de ambiţia de a cîştiga primul titlu din istoria clubului”, a spus Tony.

FOTO: stiridesport.ro

tony1tonmy4tony2tony3

FOTBAL:CFR 1907 CLUJ-GIRONDINS DE BORDEAUX 1-2,LIGA CAMPIONILOR (4.11.2008)