ADVERTISEMENT
Cele mai citite

În semifinala CM, Teodora Albon le-a SUPĂRAT şi pe americance, şi pe nemţoaice!

Prima semifinală a Cupei Mondiale feminine, SUA - Ggermania 2-0, a fost arbitrată la Montreal, în faţa a 51.176 de spectatori, de românca Teodora Albon, ajutată la una dintre tuşe de Petruţa...
Autor: Silviu Ghering | 02.07.2015 | 08:43
În semifinala CM, Teodora Albon le-a SUPĂRAT şi pe americance, şi pe nemţoaice!

Prima semifinală a Cupei Mondiale feminine, SUA – Ggermania 2-0, a fost arbitrată la Montreal, în faţa a 51.176 de spectatori, de românca Teodora Albon, ajutată la una dintre tuşe de Petruţa Iugulescu, cărora li s-au alăturat asistentul Maria Sukenikova (Slovacia), rezerva Salome Di Iorio (Argentina) şi al cincilea oficial, Maria Rocco, tot din Argetina.

ADVERTISEMENT

Teodora Albon a arătat 4 cartonaşe galbene, cîte două de fiecare parte, cele mai multe din meciurile pe care clujeanca le-a arbitrat la acest Mondial, şi a fluierat 21 de faulturi (10 comise de americance – 11 de germance). Românca a supărat pe rînd şi SUA, şi Germania, acordînd pentru fiecare cîte un penalty. Nemţoaicele l-au ratat, americancele au marcat.

STEAUA. EXCLUSIV / “Pe Mirel Rădoi ÎL AŞTEAPTĂ IADUL!”

Presa germană  a fost foarte acidă cu Teodora Albon şi a scos în evidenţă greşelile de arbitraj comise de arbitra româncă.

ADVERTISEMENT

“Meciul a fost decis la punctul de la 11 metri, dar încă din primele 90 de minute. Celia Sasic (GER) a ratat în minutul 59, în timp ce Carli Lloyd (SUA) a transformat în minutul 69, dar penalty-ul americanilor a fost o gravă greşeală de arbitraj, faultul fiind comis în afara careului de 16 m”, notează Bild.

„Faultul a fost comis clar în afara careului. Normal că sînt foarte supărată, acest penalty a decis soarta partidei. Trebuie să trăim cu decizia arbitrului, fiindcă nu o mai putem schimba”, a declarat selecţionerul echipei Germaniei, Silvia Neid.

ADVERTISEMENT

Ce meci: Begu-Şarapova! Programul româncelor de AZI la Wimbledon!

„În minutul 59, greşeala uriaşa a lui Johnston (SUA). Jucătoarea noastră Popp îi suflă balonul în careu şi este faultată de ultimul apărător. Albon dictează penalty şi arată doar galben pentru jucătoarea din SUA. Aici TREBUIA să arate roşu”, scriu jurnaliştii germani cu majuscule.

“În minutul 69, iarăşi penalty, de data aceasta pentru americani. Foarte amar: arbitrul este complet pe lîngă, fiindcă Krahn a faultat-o pe Morgan clar în afara careului. Nu a fost singura greşeală a româncei, iar pentru asta Bild îi dă nota 6 (n.r. – cea mai mică notă posibilă), scrie cotidianul german.

ADVERTISEMENT

START în Europa! Sezonul în care trebuie APĂRAT locul de Ligă!

Teodora Albon şi Petruţa Iugulescu au mai condus două partide de la competiţia din Canada, Germania – Norvegia, scor 1-1, din faza grupelor, şi Brazilia – Australia, scor 0-1, în optimile de finală.

În cealaltă semifinală Japonia a învins Anglia cu 2-1. Finala “mică” se va disputa pe 4 iulie, iar meciul pentru titlul suprem a doua zi, pe 5 iulie.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!