Life

Semifinală Chefi la Cuțite 2020. Eliminări incredibile! Cine merge în marea finală. Video

15.12.2020 | 22:56
Semifinala Chefi la Cutite 2020 Eliminari incredibile Cine merge in marea finala Video
Semifinală Chefi la Cuțite, 14 decembrie. Eliminări surpriză și probe de foc înainte de marea finală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Emisiunea culinară „Chefi la Cuțite” de la Antena 1 se apropie de marea finală, luni, 14 decembrie, telespectatorii putând urmări o semifinală plină de surpriză, emoții, dar și numeroase probe de foc care-i vor pune la grea încercare pe concurenții. 


Cei trei concurenți din finala Chefi la Cuțite sezon 8

UPDATE ORA 23:00. Cel de-al treilea finalist „Chefi la cuțite”, sezonul 8, a căzut pe umerii Florin Dumitrescu, finaliștii la egalitate fiind din echipa lui Cătălin Scărlătescu, respectiv Sorin Bontea. Alegerea celebrului chef a fost, așadar, Maria Șandru.

ADVERTISEMENT

UPDATE ORA 22:47. Gina Pistol a anunțat cine sunt doi dintre finaliști, după ce au fost adunate notele de la cele 3 probe. Notele sunt majoritatea de 5, însă diferențele din farfurii și-au spus cuvântul. În final luptă: Roxana Blenche din echipa lui Florin Dumitrescu și Ionuț Belei din echipa lui Sorin Bontea.

Surpriză de proporții: doi concurenți din echipe diferite au avut același punctaj, cei trei șefi fiind lăsați să aleagă cine merge mai departe. Aceștia au fost Paul Maxim și Maria Șandru, al treilea câștigător al semifinalei fiind dezbătut de bucătari.

ADVERTISEMENT

UPDATE ORA 22:20. A treia și ultima probă din semifinală Chefi la cuțite s-a încheiat! Cei trei jurați au terminat de degustat farfuriile concurenților. Urmează să fie anunțați participanții care luptă în marea finală!


UPDATE ORA 21:10. Sorin Bontea a comandat mușchi de vită cu sos de vin, Cătălin Scărlătescu a dorit cotlet de berbecuț, iar Florin Dumitrescu urmează să deguste file de lup de mare cu rizotto și lămâie. Concurenții au la dispoziție 60 de minute pentru a găti.

ADVERTISEMENT

UPDATE ORA 20:45. A început a doua parte a semifinalei. Concurenții de la Chefi la cuțite trag bilete cu preparatul pe care urmează să-l facă, felul de mâncare fiind unul gătit de unul dintre cei 3 jurați. Concurenții trebuie să facă câte 2 farfurii, juriul fiind chiar cei 3 chefi de la Antena 1.


UPDATE ORA 23:30. Cei 9 concurenți urmează să lupte în semifinală și marți, 15 decembrie, când vor avea parte de a treia probă. 6 vor pleca acasă, fiind aleși de cei trei jurați de la Chefi la cuțite. Așadar, doar 3 vor avea șansa să lupte în marea finală!

ADVERTISEMENT

UPDATE ORA 22:35. Proba a doua se numește „gustul de acasă”, preparatele fiind realizate alături de rudele venite de acasă pentru concurenți. Această etapă este jurizată de concurenții din sezonul anterior, printre aceștia numărându-se și Amalia Bellantoni.


UPDATE ORA 22:10. Înainte de a afla tema a doua de concurs concurenții au primit cea mai emoționantă „probă”. Mai exact, cei 9 participanți urmăresc mesajele din partea rudelor, lacrimile acestora fiind de necontenit. Emoțiile au fost atât de mari încât și Florin Dumitrescu a plâns cu gândul la fetele sale.

Momentul încărcat de emoții nu s-a oprit aici, rudele concurenților venind chiar în platoul emisiunii culinare de la  Antena 1.


UPDATE ORA 20:42. A început semifinala „Chefi la cuțite”. Cei 9 concurenți, emoționați și cu vocile tremurate, se pregătesc pentru prima probă a emisiunii, aceștia trebuind să facă cinci parfurii. La finalul serii se decide cine merge mai departe și cine nu pentru că toți 9 trec prin toate cele 3 probe.

Primul preparat este o reproducere făcută de Cătălin Scărlătescu, al doilea de Florin Dumitrescu (slănină), iar ultimul gătit de Sorin Bontea (cod). Concurenții trag bilețele cu preparatul pe care trebuie să-l facă, primind o listă cu ingredientele necesare preparatului în sine. Jurații primesc o poză cu preparatul celebrilor bucătari pentru a vedea dacă farfuriile seamănă.


Știre inițială ora 18:39. Fiecare dintre cei trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu a ajuns în această etapă cu câte 3 participanți, un număr fără precedent pentru show-ul culinar. Și unde mai pui că egalitatea numerică le va da și mai multe bătăi de cap șefilor.

Tensiunile dintre cele 3 echipe, dar mai ales dintre  jurați vor atinge în seara aceasta cote alarmante, participanții având de trecut 3 probe de foc, una mai surprinzătoare decât precedenta. Gustul, stilul și rafinamentul fiecăruia va fi pus la încercare, lupta fiind una strânsă.

Chefi la cuțite a ajuns în semifinală. Cine sunt concurenții care luptă în emisiunea culinară

Echipa lui chef Sorin Bontea este formată în semifinală sezonului 8 din Luca Adrian, Maria Șandru și Ionuț Belei (cuțitul de aur), în timp ce Cătălin Scărlătescu a ajuns în semifinală cu Cătălin Rizea, Cristian Boca (cuțitul de aur) și Paul Maxim.

De asemenea, în echipa lui chef Florin Dumitrescu au rămas două femei și un bărbat. Este vorba de Roxana Blenche, Claudia Radu și Kanni, bucătarul fiind singurul care are un dezavantaj, acela că nu are niciun cuțit de aur.

Emoțiile sunt mari în semifinala „Chefi la cuțite”, unii dintre concurenți fiind copleșiți de emoții până la lacrimi. Și pentru că este o ediție specială juriul va fi și el pe măsură. Mai exact, este vorba de actori și comedianți, aceștia urmând să decidă cine merge în marea finală.

Ilona Brezoianu, Dan Badea, Anca Sigartău, Cristi Iacob, Andrei Ciobanu sau Ionuţ Rusu se numără printre artiștii care vor degusta și vor decide care farfurie este pe placul lor, hotărârea nefiind una ușoară pentru că preparatele vor fi unele de cinci stele.

Când are loc finala emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

Luni seara, de la ora 20:30, se decid concurenții care luptă în marea finală pentru premiul în valoare de 30.000 de euro. Potrivit a1.ro, miercuri, 16 decembrie, de la aceeași oră participanții rămași în concurs vor trece prin noi probe de foc pentru a demonstra că merită titlul show-ului culinar.

Sezonul cu numărul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost câștigat de Alexandru Comerzan, care a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, în timp ce sezonul anterior a fost câștigat de Mihai Munteanu alias Munti, din echipa lui Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT
Tags: