Fotbal intern

Cine transmite la TV Romania-Germania, semifinala EURO U 21

27.06.2019 | 11:29
Cine transmite la TV RomaniaGermania semifinala EURO U 21

Joi, 27 iunie, cu ]ncepere de la ora 19:00, ora României, 18:00 în Italia, are loc la Bologna prima semifinală a acestei ediţii a CE de tineret, România – Germania. Deşi se anunţă o căldură toridă, se prognozează 41 de grade la ora meciului, în tribune, deci la nivelul gazonului aproape de 50 de grade, peste 20.000 de fani români vor veni pentru a-i susţine pe tricolori în tentativa lor de a intra în finală.

Semifinala România U21- Germania U21, în direct la TVR 1

Semifinala România – Germania se joacă joi, 27 iunie, de la ora 19:00, pe stadionul Renato Dall’Ara, în condiţii de climă aproape insuportabile. Veţi putea viziona acest meci atât de important pentru băieţii lui Mirel Rădoi, dar şi pentru viitorul fotbalului românesc în general, în exclusivitate pe programul TVR 1, post care a transmis în direct toate partidele României U21, în timp ce TVR 2 s-a ocupat cu difuzarea celorlalte jocuri de la Euro U21. Puteţi intra şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări jocul în format LIVE VIDEO.

La prima vedere germanii ar fi favoriţi, atât prin prisma starurilor din lot, dar şi a faptului că e sunt campionii ultimei ediţii a Europenelor de tineret. Însă România a avut permanent în această competiţie poziţia de outsider, într-o grupă a morţii, alături de Anglia, Franţa şi Croaţia, dar nu numai că nu s-a făcut de râs, dar a obţinut două victorii şi un egal (4-1 cu Croaţia şi 4-2 cu Anglia şi un 0-0 cu Franţa), terminând pe primul loc.

România U21 – Germania U21. Acum doi ani germanii deveneau campioni europeni şi acum vor să repete isprava

Nemţii sunt mari favoriţi şi la casele de pariuri

Germania a avut o grupă lejeră, cu Danemarca, Austria şi Serbia, făcând tot 7 puncte, ca şi noi, şi a beneficiat de un program net avantajos, în sensul în care, la fel ca Italia şi Franţa, a disputat toate cele trei meciuri din grupe numai de la ora 22:00. Pentru oamenii lui Stefan Kuntz faptul că vor intra în cazanul cu aburi la Bologna, la 41 de grade, poate fi un mare handicap.

Bookmakerii continuă să ne vadă la distanţă mare de adversari. Aşa a fost cu Croaţia, cu Anglia şi acum este cu Germania, care are cotă 1,65 la victorie, faţă de 5,80 România. Un gol marcat de ai noştri are cotă 1,65, în condiţiile în care Germania a încasat câte un gol de meci şi în grupe.