Life

Semifinala Survivor România 2021. Ce se întâmplă pe platourile de filmare, înainte de aflarea marelui câștigător

Semifinala Survivor România 2021: află ce se întâmplă pe platourile de filmare înainte de aflarea marelui câștigător. Daniel Pavel a făcut dezvăluiri din Dominicană.
08.07.2021 | 15:56
Semifinala Survivor Romania 2021 Ce se intampla pe platourile de filmare inainte de aflarea marelui castigator
Semifinala Survivor România 2021. Ce se întâmplă pe platourile de filmare, înainte de aflarea marelui câștigător. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a făcut dezvăluiri despre ce se întâmplă pe platourile de filmare înainte de aflarea marelui câștigător la Survivor România 2021.

Prima semifinală are loc în această seară, iar cei cinci concurenți rămași vor da totul pentru a ajunge mai departe. Iată care este atmosfera de pe platourile de filmare în ultima săptămână a sezonului al doilea.

ADVERTISEMENT

Semifinala Survivor România 2021. Ce se întâmplă pe platourile de filmare, înainte de aflarea marelui câștigător

Mai sunt doar trei zile până vom afla marele câștigător Survivor România 2021. Daniel Pavel a făcut dezvăluiri direct din Republica Dominicană.

Prezentatorul de la Kanal D a vorbit despre atmosfera de pe platourile de filmare înaintea aflării marelui câștigător al acestui sezon.

ADVERTISEMENT

Atât concurenții, cât și echipa care se află în spatele camerelor lucrează din greu și își folosesc ultimele resurse de energie pentru a le aduce telespectatorilor momente inedite.

Gazda emisiunii își dorește să transmită acasă trăirile intense ale concurenților într-o oarecare măsură. Nici pentru echipa din spate nu este ușor. Mai sunt țări care nu au terminat competiția, așa că eforturile echipei de producție sunt uriașe.

ADVERTISEMENT

„În continuare nu ne permitem niciun fel de automatism care ar putea prejudicia emoția transmisă acasă. 

Suntem concentrați și, în același timp, ne dorim să transmitem trăirile extraordinare ale concurenților rămași în competiție.

ADVERTISEMENT

Remarc același focus tenace și la operatori, sunetiști și ceilalți colegi, mai ales că sunt într-o rotație amețitoare între țările rămase în competițiile proprii Survivor”, a declarat Daniel Pavel pentru Kanal D.

Cu ce concurent a empatizat cel mai mult Daniel Pavel

Daniel Pavel a fost întrebat cu care dintre concurenții eliminați a empatizat cel mai mult. Prezentatorul nu a dat un nume și a spus că s-a simțit apropiat de fiecare în parte.

„M-am simțit apropiat de fiecare concurent în parte, fie ea sau el, artist, antrenor sau atlet, personalitate media sau sportiv emerit și campion…. 

Concurenții Survivor au alcătuit acel personaj colectiv care a oferit o emoție uriașă acasă. S-a creat o puternică legătură între public și concurenți, o empatie ieșită din comun”, a continuat Daniel Pavel.

Totodată, prezentatorul TV a declarat că a simțit cel mai intens accidentările concurenților din timpul probelor, știind ce va urma pentru un concurent aflat în această situație.

„Momente de răscruce sunt acelea acelea când, pe traseu, văd accidentările și percep clipa și implicațiile pentru respectivul concurent”, a mai spus prezentatorul TV.

După terminarea competiției, Daniel Pavel are în plan să petreacă timp alături de familie și iubită. Gazda show-ului are de gând să recupereze cele șase luni petrecute departe de cei dragi.

Survivor România 2021 continuă cu semifinalele, prima având loc în această seară. Concurenții au de parcurs probe extrem de dificile și numai unul va reuși să obțină imunitatea personală.

În final, sâmbătă seara, pe 10 iulie, vom afla cine pleacă acasă cu trofeul și cu marele premiu de 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT